Продюсер Світлани Лободи прокоментувала роман підопічної з Тіллем Ліндеманном: “Це не вигадка “

На Ютуб-шоу "Обережно, Собчак" прийшла продюсер знаменитої української і російської співачки Світлани Лободи Нателла Крапівіна.

Природно, Ксенія Собчак не змогла пройти повз теми з романом Лободи і соліста Рамштайн. Ксенія поцікавилася у Нателлою чи правда це. Продюсер розповіла, що втручатися в особисте життя свого начальника вона не хоче і не планує. Однак сказати може лише одне – це не є піар ходом або продюсерської вигадкою.

Нателла Крапівіна і Світлана Лобода
Нателла Крапівіна і Світлана Лобода

Нагадаємо, близько року тому в мережі з’явилися чутки про те, що Світлана Лобода і учасник групи Rammstein Тілль Ліндеманн складаються у відносинах. Пізніше Лобода повідомила про вагітність і народила дочку. Дівчинку назвала Тільда, скоріш за все, саме на честь свого коханого.

Світлана Лобода
Світлана Лобода

Однак ні Світлана, ні Тілль свої взаємини ще ніяк не коментували. Найімовірніше, дочка поки не в тому віці, щоб цікавитися хто її тато. Але шанувальники впевнені – прийде час, і вона обов’язково запитає про свого батька. А може навіть і розповість публіці.

Світлана Лобода
Світлана Лобода

«Мені подобається ореол таємничості навколо Свєтін життя. Я не вважаю це продюсерської історією, це пов’язано з особистим життям мого артиста і не хочу це коментувати.

Лобода потрясла новим вбранням
Лобода потрясла новим вбранням

Вона ж все тобі розповіла в інтерв’ю? Я взагалі не хотіла б цю тему коментувати, тому що ми її потім не узгодимо », – відмовлявся продюсер знаменитої української і російської співачки Світлани Лободи Нателла Крапівіна.

Популярне

Схожі статті

Без нього чай пити не можемо. Найкращий десерт: пишний і ніжний бісквіт. Навіть розпушувача не треба

Пишний і повітряний бісквіт із рум'яною скоринкою - найочікуваніший десерт для сімейного чаювання. Вам для його приготування навіть не знадобиться розпушувач. Випічка вийде з першого з першого разу.

Ектор Хіменес-Браво особливо не заморочується: робить на паски глазур із 2 інгредієнтів. Каже – ідеальна

Ектор Хіменес-Браво поганого не порадить. На цей раз шеф-кухар вирішив поділитися з українцями рецептом ідеальної глазурі для пасок. Готується зі згущеного та сухого молока.

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Дуже смачний супчик з сирними кульками

Суп з сирними кульками з задоволенням будуть їсти і дорослі і діти. Він виходить наваристим і має яскравий смак. Готується цей суп досить просто та швидко.