Володимир Остапчук не планує вінчатися зі своєю новою дружиною Христиною Горняк: на випадок, якщо все несерйозно

Український шоумен Володимир Остапчук після весілля з Христиною Горняк розповів, що поки не планує вінчатися в церкві.

15 жовтня герої статті стали офіційними чоловіком і дружиною, влаштувавши неймовірно пишне весілля. На ньому були і танці під Вєрку Сердючку, і сльози щастя, і кілька весільних суконь.

Цікаво, що вечір перед одруженням Володимир і Христина провели окремо один від одного. Так вони вирішили зібратися з думками і налаштуватися на важливий день.

Кристина и Владимир
Христина і Володимир

Не можна не відзначити, що під час церемонії телеведучий не зміг стримати сліз, побачивши кохану біля вівтаря, куди її привів батько. Крім того, Остапчук розплакався напередодні весілля, читаючи свою шлюбну обітницю. Судячи з усього, він відчуває до нової дружини досить сильні і щирі почуття.

Як не дивно, але своє кохання наречені не планують закріплювати перед Богом. Пара вважає вінчання дуже відповідальним кроком, при цьому вони впевнені, що готові до цього, проте не зараз:

«До цього потрібно прийти, але тут справа не в тому, що ми не готові. Просто, хоча б, потрібен час, тому що це теж дуже важлива подія», — розповіли Христина і Володимир в інтерв’ю для програми «Зірковий шлях».

Владимир и Кристина Остапчуки
Володимир і Христина Остапчуки

Їхні стосунки з самого початку розвивалися стрімко. Після знайомства на весіллі подруги Горняк, де Остапчук був ведучим, він незабаром пішов від Олени Войченко, яка народила йому двох дітей. Розлучення не обійшлося без взаємних звинувачень і скандалів.

Остапчук с бывшей женой и детьми
Остапчук з колишньою дружиною і дітьми

Незважаючи на це, в серпні 2020-го шоумен зробив пропозицію новій коханій і ось вже зараз вони одружені.

Схожі статті

До чого ж він смачний. Ефектний салат “Принц” на святковий стіл: гості так і не відгадали, з чого він

Салат за цим рецептом виходить дуже смачним, ніжним і ситним. Він ідеально впишеться у ваш святковий стіл і гарантовано сподобається усім гостям та членам родини.

Беру крабові палички та сирок. Цей закусочний рулет готую не тільки на свята: і ніякого лаваша не треба

Порадуйте своїх близьких смачною закускою з плавлених сирів, крабових паличок та яєць. Така смакота не може не сподобатися, тому швидше записуйте собі рецепт!

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.