Євгенія Петросяна госпіталізували в лікарню: гумориста діагностували важку хворобу

У понеділок, 26 жовтня, відомого гумориста Євгена Петросяна на швидкої госпіталізували в московську лікарню.

Петросяну поставили попередній діагноз – коронавірус. Відомо, що гуморист відчуває себе задовільно. Він сам прийняв рішення викликати швидку і поїхати в лікарню, з огляду на свій вік і ситуацію з пандемією.

Петросяну краще не хворіти. Вдома на нього чекає молода дружина і маленький син

Нагадаємо, що Євген Петросян в березні цього року став татом. Його дружина Тетяна Брухунова, яка молодша за Євгена на 44 роки, народила хлопчика Вагана. Ця подія Євген і Тетяна довго приховували від громадськості і тільки на свій ювілей, коли хлопчикові було вже півроку, гуморист поділився радісною новиною.

Так, на своє 75-річчя Петросян опублікував фото, на якому він тримає хлопчика на руках. У підписі до фото Євген «познайомив» публіку зі своїм сином Ваганов, якого, до речі, назвали на честь дідуся – батька Петросяна.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.