Новий Холостяк промахнувся при виборі подарунка для своєї колишньої дівчини

Про казус герой проекту «Холостяк-10» Макс Михайлюк розповів в сюжеті програми «Вікна-новини» на СТБ.

Макс Михайлюк розповів, що вибирав подарунок для своєї дівчини на день народження. На той момент пара була разом кілька місяців. Як зізнався Макс, він був шалено закоханий і хотів здивувати обраницю.

«На той момент ми зустрічалися лише кілька місяців, але я був закоханий. Вибрав для неї кулон у вигляді сердечка. Він був дуже красивий, я вкладав у нього певний сенс», – поділився Холостяк.

Але дівчина не оцінила жест свого хлопця. Макс з посмішкою розповідає, що дівчина очікувала отримати в подарунок сережки. Тоді, за словами чоловіка, він упустив романтичний момент. І додав, що після цього інциденту намагається заздалегідь дізнаватися, чого хоче дівчина. При можливості навіть вибирає подарунок разом з коханою.

Також Холостяк розповів, що не любить дарувати банальних подарунків, але все ж універсальний презент у нього в арсеналі є.

«Не люблю банальностей, але вважаю, що саме вдале доповнення до будь-якого подарунка – це квіти. В інших випадках потрібно враховувати інтереси другої половинки або хоча б хоч трохи уявляти, що їй може сподобатися. Ще, на мою думку, складно вгадати з духами – їх завжди можна вибрати на свій смак», – розповіла Макс.

Ще герой шоу поділився тим, що любить дарувати подарунки без приводу: «Я вважаю, все, що роблять чоловіки у своєму житті – це для жінок. Кожній дівчині буде приємно бачити вчинки не тільки в святкові дні, а набагато частіше. Коли чоловік закоханий, він намагається всіляко радувати кохану, викликати посмішку на її обличчі. Для цього не потрібен привід або певна дата».

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Без паспорта і не скажеш. Російські зірки-однолітки, які виглядають по-різному.

Нагадаємо, що Овсієнко перестаралася з пластикою.

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.

 

Схожі статті

Стакан борошна і 1 яйце: щоранку роблю такі ліниві пиріжки чоловіку з собою на роботу. Розходяться на ура

Такі ліниві пиріжки ідеально підійдуть для сніданку, чи перекусу. Готуються вони дуже швидко з доступних продуктів. Начинку для таких пиріжків ви можете міняти за власним смаком.

Тітка з села навчила готувати кров’янку без кишки. Спробувала і закохалася в рецепт: таке є лише в Україні

Якщо ви ще не готували кров'янку без кишки, рекомендуємо спробувати! Такий рецепт точно сподобається, адже не поступитися класичному варіанту.

Чоловік інший маринад для м’яса не сприймає, готує лише так. Виходить супер ніжним: не залишається шматочка

Таке м'ясце завжди стане окрасою столу хоч у будні, хоч у свята. Головне – правильно замаринувати, а потім запекти. Ковбасу тепер можна взагалі не купувати, а робити натуральні бутерброди.