Ольга Юріївна Полякова: цікаві факти з життя та шлях до успіху в “шльопанцях”

Сьогодні суперблондинка Оля Полякова є однією з найбільш значущих персон в українському шоу-бізнесі.

Її голосу, манері виступів і сценічним постановкам можна тільки заздрити, а епатажні костюми – справжня вишенька на торті. Мало хто знає, але свій творчий шлях Полякова починала в кредит, будучи в одних тільки шльопанцях. Саме “Шльопанці ” і принесли їй величезний успіх і визнання аудиторії. Пропонуємо вам дізнатися цікаві факти про знаменитість.

Оля Полякова поскаржилася на карантин - скільки ще це терпіти?
Оля Полякова поскаржилася на карантин – скільки ще це терпіти?

Діапазон голосу Полякової – 3 октави. Одна з найбільш довгоногих зірок України. У дитинстві вона, звичайно ж, комплексувала через це, а однокласники її принижували. Але зараз нескінченні ноги суперблондинки – це її головна фішка. Навіть найголовніше, ніж колишня мода на кокошники.

Оля Полякова переживає через посилення карантинних заходів - як би не довелося сидіти до 2022 року так
Оля Полякова переживає через посилення карантинних заходів – як би не довелося сидіти до 2022 року так

До кар’єри на сцені Полякова була моделлю. Цілих п’ять років вона розрізала по подіумах, але зрозуміла – хоче розвивати себе в іншому.

Оля Полякова
Оля Полякова

Королева ночі Полякова – досить багатогранна особистість. Вона співає, танцює, бере участь в проектах “Ліга Сміху “, “Танці з зірками ” (і не тільки як учасник, але і як журі), а ще вона знімається в фільмах українського виробництва.

Оля Полякова
Оля Полякова

Оля, не дивлячись на свою наповнену життя на публіку, не має значення, і виховує двох дочок – Машу і Алісу.

Маша Полякова
Маша Полякова

Раніше у Полякової був свій город і невелика молочна ферма. Так-так, суперблондинка і козу подоїти може.

Свого чоловіка, який, до слова, не така публічна як Оля, артистка цінує за те, що він хороший батько і є тилом для сім’ї.

Полякова перепела Руслану без мікрофона
Полякова перепела Руслану без мікрофона

“Після 14 років, звичайно ж, виникає в сімейному житті якась нудьга, зникає спрага і трепет … Але заодно приходять і інші речі, такі як спорідненість, ніжність, почуття турботи, захищеності і особливо любов “, – з трепетом висловлювала Оля Полякова в одному зі своїх інтерв’ю.

Оля Полякова
Оля Полякова

І на завершення – на думку Полякової, її головний плюс в тому, що вона не боїться здатися дивною або смішний. Тому вона не нехтує жодними сучасними або навіть старими прийомами в організації своїх виступів.

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.