Померлі актори фільму “Кавказька полонянка, або Нові пригоди Шурика “

44 роки тому на екрани вийшов комедійний художній фільм «Кавказька полонянка, або Нові пригоди Шурика», знятий популярним в союзі режисером Гайдаєм. Він швидко завоював любов публіки завдяки смішним жартам і вже улюбленим героям.

На жаль, зараз багатьох героїв вже немає в живих. Це навіть не дивлячись на те, що нинішнє покоління переглядає фільм, а жарти до сих пір використовуються як крилаті вирази. Якщо ви теж дивилися «Кавказька полонянка, або Нові пригоди Шурика», то вам буде цікаво дізнатися, хто з героїв уже помер.

Михайло Глузський

Михайло Глузський
Михайло Глузський

Радянський і російський актор, займався не тільки акторською діяльністю, а ще й викладав в театрі юним акторам. Помер в Москві в 2001 році. Першими серйозними роботами в кіно для Глузького стали фільми “Таємниця двох океанів ” і “Тихий Дон “. За 60 років перед камерою Михайло Глузський знявся в більш ніж 150 роботах.

Моріс Слободський

Моріс Слободський (зліва сидить в чорному костюмі)
Моріс Слободський (зліва сидить в чорному костюмі)

Режисер фільму Гайдай був впевнений – саме на крихітних ролях тримається загальне враження про картину. І тому вводив акторів в різні епізоди навіть часто без смислового навантаження. У картині Моріс Слобідської з’явився лише мигцем, з’явившись в образі колоритного кавказького любителя доміно. В інших картинах і взагалі не знімався. Не стало Слобідського взимку 1991 року.

Ной Аваліані

Ной Аваліані
Ной Аваліані

Цього актора ви точно дізнаєтесь по його легендарній фразі.

“Так давайте вип’ємо за те, щоб як високо ми не злітали, ніколи б не відривалися від колективу! ” – сказав епізодичний персонаж у своєму тості, коли Шурик поскаржився в сльозах на те, що йому шкода пташку. Він був легендарним актором, працював у Великому театрі і Театрі на Таганці. Не стало Аваліані в 2010 році.

Донара Мкртчян

Донара Мкртчян
Донара Мкртчян

Вірменська актриса теж залишила незгладимий слід в “Пригодах Шурика “. Хоча вона і була практично позбавлена комедійних рис, вона запам’яталася своїми рисами і промовою. Грала Донара не в багатьох картинах, але успіх здобула. Особливо у себе на батьківщині. Померла актриса в Вірменії в 2011 році.

Схожі статті

І чому я не готувала так раніше? Жменька фаршу і пара картоплин: ситна й смачна вечеря за 30 хвилин максимум

Картопля по-турецьки з фаршем на пательні - проста та смачна страва. Прекрасний варіант, щоб нагодувати домашніх ситним обідом, оскільки таке поєднання продуктів додає ситості та пікантності.

Дякую свекрусі за цей рецепт: потрібно всього 4 інгредієнти та заправка, щоб приготувати салат “Моя Леді”

Приготувати смачний салат з цікавою назвою "Моя Леді" можна з чотирьох інгредієнтів, а весь секрет криється в ароматній заправці. Спробуйте цей рецепт сьогодні та пригостіть родину смачною вечерею.

“Юристи вже працюють”: Ольга Фреймут прояснила ситуацію з некоректним коментарем щодо чоловіків в Україні

Телеведуча та журналістка Оля Фреймут потрапила у скандал, начебто звинувативши українських чоловіків в небажанні захищати країну. Сама знаменитість стверджує, що ці слова – брехня.