Михайло Єфремов влаштував для співкамерників в СІЗО розкішну вечерю з фаршированим гусаком з ресторану

Відомий російський актор Михайло Єфремов влаштував співкамерникам в СІЗО справжній бенкет. Винний у скоєнні смертельного ДТП артист замовив доставку ресторанної їжі прямо в камеру.

Зараз герой статті відбуває покарання в московському слідчому ізоляторі «Водник». Як розповіла його сестра Анастасія, з ним все в порядку. Інші ув’язнені ставляться до нього добре, а недавно він навіть організував їм розкішну вечерю.

За словами співробітника харчової фірми, що надає послуги з харчування у в’язниці, днями до них надійшло замовлення від Єфремова приготувати фаршированого яблуками гусака. Блюдо обійшлося йому в 6 тисяч рублів з усіма націнками (близько 2,2 тис. гривень), проте ціна його анітрохи не збентежила.

Михаил Ефремов
Михайло Єфремов

Відомо, що з перших днів ув’язнення в розпорядженні актора окремий холодильник, обідній стіл і навіть санвузол. Крім того, він частенько замовляє собі їжу зі столичних ресторанів, адже за смаком вона незрівнянна з тюремною.

Юристи Михайла домоглися розгляду судом апеляції на вирок. Так, тиждень тому завдяки відшкодуванню моральної шкоди сім’ї загиблого термін знаменитості дійсно знизили, правда всього на півроку.

Таким результатом адвокати залишилися незадоволені, тому незабаром вони мають намір оскаржити це рішення.

Ефремов на рассмотрении апелляции
Єфремов на розгляді апеляції

Аварія, винуватцем якої став артист, сталася 8 червня. Перебуваючи за кермом джипа в нетверезому стані, він виїхав на зустрічну смугу і зіткнувся з машиною Сергія Захарова.

Від отриманих травм чоловік помер, сам Єфремов відбувся переляком, а вже 8 вересня його засудили на вісім років позбавлення волі.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.