(Відео) Алла Пугачова з маленькою Лізою Галкіною зіграли на фортепіано в 4 руки: дочка скоро наздожене зіркову маму

7-річні двійнята, діти Алли Пугачової і Максима Галкіна Ліза і Гаррі ростуть дуже талановитими і харизматичними дітьми. Зовсім скоро вони затьмарять своїх зіркових батьків.

Алла Пугачова і Максим Галкін, не дивлячись на суттєву різницю у віці, щасливі в шлюбі. Підтримують вогонь в їх відносинах 7-річні Ліза і Гаррі, які стали справжніми улюбленцями публіки. Зоряні батьки із задоволенням показують фото і відео двійнят в своїх соціальних мережах.

Варто відзначити, що Ліза і Гаррі дуже талановиті і не по роках розвинені діти. Так, спадкоємці Пугачової з раннього дитинства займаються музикою, акторською майстерністю і вивченням іноземних мов. Пугачова і Галкін часто хваляться досягненнями своїх дітей. У Інстаграмі Галкіна можна зустріти відео, де двійнята вільно розмовляють французькою, співають або грають на музичних інструментах.

Нещодавно на офіційній сторінці Галкіна в Інстаграмі з’явилася відео, на якому маленька Ліза разом зі своєю мамою Аллою Пугачовою грають на піаніно.

«Режисер, оператор і диригент – Гаррі Максимович», – підписав відео Максим Галкін.

Шанувальники зоряного сімейства прийшли в захват від ролика. Публікація за півгодини зібрала більше 50 тис. Відміток «Подобається» і безліч позитивних коментарів. «Побільше таких відео. Ліза у вас талант. Чудово »,« Браво! Молодці мама і донечка. »,« Умнички, талановиті батьки, талановиті дітки, приємно вас дивитися », – відреагували на відео користувачі Мережі.

Популярне

Схожі статті

Як Ірина Горова та 15-річний син Андрій ставляться до Потапа: “Центр інтересів у нас вже не той”

Ірина Горова, відвідавши прем'єру кліпу Анни Трінчер "Бар за баром", разом зі своїм сином Андрієм відповіла на запитання від "Тур зірками на Люкс ФМ". Говорили переважно про Потапа.

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.