Маша Єфросиніна показала зворушливу зустріч зі своїм шестирічним сином після розлуки: те, заради чого варто жити

Популярна українська телеведуча Маша Єфросиніна показала, як шестирічний син зустрічає її вдома. Ці кадри зворушили шанувальників до сліз.

Телевізійна кар’єра героїні нашої сьогоднішньої статті почалася ще в двохтисячних. Зараз вона не тільки з’являється на блакитних екранах, але ще і активно займається власним YouTube-каналом.

Крім того, зірка встигає стежити за своєю фігурою, бути люблячою дружиною і турботливою мамою.

Маша Ефросинина
Маша Єфросиніна

Маша перебуває у шлюбі з колишнім бізнесменом і нинішнім депутатом Тимуром Хромаєвим, з яким вони виховують двох дітей — 16-річну дочку Нану і 6-річного сина Сашка. Якщо дівчинка вважає за краще не з’являтися в соцмережах зіркової матері, то хлопчик навпаки любить камери.

Маша Ефросинина с мужем и детьми
Маша Єфросиніна з чоловіком і дітьми

Як активний користувач Instagram, Єфросиніна часто ділиться з підписниками сімейними кадрами з чоловіком і молодшою дитиною, а її остання публікація просто підкорила мережу.

Теледіва показала звичне повернення додому після роботи, де на порозі її зустрічав Саша.

Ефросинина с сыном Сашей
Єфросиніна з сином Сашком

Побачивши маму, спадкоємець кинувся в її обійми так, немов розлука тривала цілу вічність. Він абсолютно не приховував свого щастя, чим зворушив не тільки фанатів ведучої, але і її знаменитих друзів — дружину Монатіка Ірину, Дашу Астаф’єву, Лесю Нікітюк.

Комментарии звездных подруг Маши
Коментарі зіркових подруг Маші

Ось як Маша підписала публікацію:

«Момент, заради якого завжди чекаєш кінець робочого дня».

Не можна не відзначити стильний образ героїні статті. На ній одягнена шкіряна сукня рожевого кольору довжиною нижче коліна, яка прекрасно підкреслила струнку фігуру знаменитості. Доповненням образу стали замшеві бежеві черевики на невисокому каблуці з гострим носком і чорна сумка від Dior.

Популярне

Схожі статті

Історія кохання була красивою і тривалою, але йому набридло: як Дан Балан відрікся від ефектної Тіни Кароль

Відому українську співачку свого часу підозрювали у романі з колегою Даном Баланом. Чи дійсно вони були разом, дізнатись важко. Втім, чоловік відрікся від артистки.

Ну просто тане в роті: мій фірмовий тортик із шоколадних млинців і вершкового крему! Без духовки та желатину

Ніжний, смачний та красивий у розрізі — млинцевий торт із вершковим кремом. Порадуйте домашніх новим десертом, який стане улюбленим у вашому арсеналі.

Зовсім інший “МастерШеф”: як виглядають перші судді, яких замінили Вова Ярославський і Оля Мартиновська

Одне з найпопулярніших кулінарних шоу "МастерШеф" вело чимало суддів. Розповідаємо про популярних кулінарів, яких потім замінили їхні молодші колеги.