Куми українського шоу-бізнесу: Потап, Горбунов, Осадча та інші зірки, які вирішили поріднитися

Як це часто буває, колеги на роботі стають друзями, ось і зірки українського шоу-бізнесу не виняток. Горбунов, Осадча і Потап, наприклад, взагалі стали кумами.

У листопаді минулого року сімейна пара телеведучих 1+1 хрестили свого сина Івана, вибравши на роль хрещеного тата Олексія Потапенка. А його дружина Настя Каменських уже давно є кумою продюсера і співака Гени Вітера.

Потап, Катя Осадчая, Настя Каменских и Юрий Горбунов
Потап, Катя Осадча, Настя Каменських і Юрій Горбунов

Цікаво, що напередодні цих хрестин в ЗМІ поширилися чутки про те, що NK і Геннадія пов’язують романтичні стосунки, чого, звичайно, не було.

Актриса студії «Квартал 95» Олена Кравець і подружжя Зеленських теж поріднилися. 16 років тому Кравець хрестила доньку президента Сашу, причому під час самого таїнства виявилося, що мама дівинки не хрещена. Тоді ж гумористка охрестила і майбутню першу леді країни.

Елена Кравец и Елена Зеленская
Олена Кравець та Олена Зеленська

Ірину Білик без перебільшення можна назвати заслуженою хрещеною. Точно відомо про 10 похресників співачки, включаючи Аліну Гросу, але скільки їх на сьогоднішній день — сказати важко. До речі, Павло Зібров та Віталій Козловський є кумами Білик.

Ирина Билык с Павлом Зибровым и Виталием Козловским
Ірина Білик з Павлом Зібровим і Віталієм Козловським

На роль хрещеної мами дочки телепсихолог Наталія Холоденко вибрала приму-балерину Катерину Кухар, компанію якій склав комік Юрій Ткач.

Юрий Ткач и Екатерина Кухар
Юрій Ткач і Катерина Кухар

Відомий український телеведучий Анатолій Анатоліч поріднився зі Світланою Лободою — вона хрестила його старшу дочку Алісу. У програмі «Зірковий шлях» шоумен зізнався, що співачка чудово проявила себе в даному амплуа.

Анатолий Анатолич и Светлана Лобода
Анатолій Анатоліч і Світлана Лобода

Не можна не згадати ще одну потенційну парочку Міші Романової та Макса Барських.

Макс Барских и Миша Романова
Макс Барських і Міша Романова

Подейкували, що екс-солістка групи «ВІА Гра» народила від співака сина Мартіна, однак насправді він просто охрестив хлопчика, а на його дворіччя Барських подарував справжній електрокар, правда, поки що дитячий.

Схожі статті

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".

Якщо у вас є 1 яйце і 1 яблуко, приготуйте цей рецепт за 5 хвилин: неймовірно смачні пончики – ніжні і пухкі

Ви закохаєтесь у ці яблучні пончики вже після першого відкушеного шматочка. Вони дуже ніжні, м'які і в міру солодкі. Готуються ці смаколики швидко і з доступних продуктів.