Гарік Харламов сміється над своїм розлученням: Христина залишилася з голим ж … життям

Днями суд офіційно розвів Гарика (Ігоря) Харламова і Христину Асмус. Шлюборозлучний процес тривав 5 років. Гуморист вже встиг над цим пожартувати.

А почалося все з того, що блогер Ерік Давидович в ефірі Comedy Club на ТНТ засудив Павла Волю, який в молодості їздив на червоній іномарці. На думку зірки YouTube на таких автомобілях катаються тільки сутенери.

А Воля віджартувався, і сказав, що повністю згоден з цим. Тому хоче подарувати її своєму близькому другові й колезі Гарику Харламова.

Харламов від машини не відмовився

Харламов після розлучення з Асмус став зовсім інший
Харламов після розлучення з Асмус став зовсім інший

«Звичайно, я їздив на червоній тачці, хоч вона і схожа на сутенерський. Саме тому зараз розлучаюся », – сміливо запевнив гуморист і резидент Камеді-Клаб.

Павло Воля
Павло Воля

Нагадаємо, на початку літа 2020 року стало відомо, що одружені 7 років Асмус і Харламов розлучаються. Ймовірною причиною стала занадто постільна сцена у фільмі “Текст “, де дівчина показала все, що не можна показувати дітям. Але пара стверджує – просто зрозуміли, що не підходять один одному.

В інтерв’ю Данилові Поперечному Харламов розповів, що зараз самотній і не має наміру найближчим часом шукати нову пасію. Головним джерелом натхнення і єдиним коханням гумориста залишається дочка. До слова, судячи з усього, мати про дочку забула. Адже з моменту розлучення у неї в Інстаграм є тільки згадки про роботу, і не слова про дитину.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.