Валентина Легкоступова полюбила вбивцю: дочка співачки розповіла, що слідчі наші гантелю в кривавому рушнику

Смерть Валентини Легкоступової 14 серпня 2020 року сколихнула весь шоу-бізнес. Слідчі продовжують розслідування і не виключено, що співачка полюбила вбивцю, адже знайдена гантеля в кривавому рушнику.

Анетта Бриль, старша спадкоємиця співачки, впевнена, що до трагедії причетний новоспечений чоловік виконавиці хіта «Ягода-малина» Юрій Фірсов.

За її словами, він неодноразово демонстрував неадекватну поведінку в колі близьких, тому дочка Валентини найняла юриста, який допоможе їй пролити світло на те, що трапилося і довести вину вдівця.

Валентина и Юрий
Валентина та Юрій

На початку серпня знаменитість, святкуючи медовий місяць з чоловіком у себе вдома, впала у ванній, в результаті чого отримала важку травму голови. Саме на такій версії подій наполягає сам Фірсов, адже він став єдиним свідком нещасного випадку.

Буквально через кілька днів після цього Легкоступова померла в одній з московських клінік, не приходячи до тями.

Валентина Легкоступова с дочерью Анеттой
Валентина Легкоступова з дочкою Анеттою

З огляду на загадковість смерті артистки, правоохоронці займаються розслідуванням всіх обставин трагедії. Анетта робить від себе все можливе, щоб покарати винуватця в разі доведеного вбивства.

Примітно, що в тій самій ванній, де Валентина нібито впала, навіть ванни як такої немає — тільки душова кабіна. Працюючий на стороні Бриль адвокат Сергій Жорін вважає, що впасти там в повний зріст нереально. Більш того, в квартирі були виявлені сліди крові, включаючи загорнуту в кривавий рушник гантелю.

Валентина Легкоступова на сцене
Валентина Легкоступова на сцені

На думку дочки співачки, Юрій спочатку морально залякав матір, завершивши розпочате фізичною розправою:

«Ми припускаємо, але будемо чекати висновків. Те, що Фірсов психологічний тиран — абсолютно точно, і мені дуже страшно думати, що мама полюбила людину, яка виявилася вбивцею», — зазначила вона в інтерв’ю виданню «Комсомольская правда».

spot_img

Схожі статті

Паштет із оселедця з плавленим сирком та морквою: готувати просто, а куштувати смачно. Можна мазати на хліб

Приготувати смачний та ситний паштет можна не тільки з мʼяса, а й з риби, а саме – з оселедця. Додавши декілька простих інгредієнтів можна приготувати справжню смакоту.

І мʼяса не треба, навіть такі розлітаються на ура: капустяні котлети зі смаком мʼясних. Чоловік не розпізнав

Якщо потрібно приготувати смачну та ситну страву без мʼяса, цей рецепт капустяних котлет стане чудовою альтернативною звичайним мʼясним котлетам. Вони не менш смачні, а готуються просто. 

Після розлучення з другою дружиною 49-річний Василь Вірастюк часу дарма не гаяв: “У мене народився 4-й син”

Василь Вірастюк ще не встиг завершити процес розлучення з колишньою дружиною Інною, як на найсильнішу людину планети накотила нове кохання і навіть з'явився нащадок.