Обмовилася і забула слова в прямому ефірі: у Тіни Кароль запитали про Дана Балана, а вона збентежилася

Сьогодні телеведучими балкона стали відразу чотири людини, правда виходили вони на балкон по черзі парами.

Це відомі особи шоу “Сніданок з 1 + 1 ” Руслан Сенічкін та Людмила Барбір, а також Єгор Гордєєв і Неля Шовкопляс. В одному зі своїх виходів Єгор Гордєєв в костюмі з “Сімейка Адамсів ” зважився запитати у Тіни Кароль, що вона відчуває, адже кажуть, що в Україну приїхав Дан Балан.

Тіна Кароль явно не очікувала питання про Дана Балана, тому навіть трохи почервоніла

Тіна Кароль і Дан Балан возз'єднаються на сцені танцювального шоу
Тіна Кароль і Дан Балан возз’єднаються на сцені танцювального шоу

Правда, під величезним шаром косметики це було не дуже помітно. Тут же співачка і телеведуча трохи загубилася, і навіть обмовилася, забула свої слова. Але практично відразу виправила ситуацію і оголосила вихід іншої пари.

Шанувальники і колеги Тіни Кароль по паркету зрозуміли – вона ніяковіє будь-яких згадок про молдавському красунчика Дані Баланіт не просто так, а тому що відчуває до нього якісь почуття.

Нагадаємо, чутки про роман Кароль і Балана з’явилися під час десятого сезону вокального шоу “Голос країни “. Сама зоряна пара обрала стратегію ніяк не коментувати свою можливу зв’язок. А ось продюсер “Голоси ” розповів, що це була не вигадана для піару історія, а справжній роман.

Схожі статті

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.

В санаторії сусідка-узбечка навчила мене робити цей смачнющий сніданок: 15 хвилин і гора смакоти на столі

Найкращий варіант приготування смачного сніданку – дослідити кухню різних народів. Пропонуємо приготувати апетитний омлет із томатами та іншими смачними овочами.

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.