Скажене весілля. Племінниця Софії Ротару розповіла у скільки обійдеться церемонія

Цього літа племінниця Софії Ротару, співачка Соня Кей виходить заміж. Наразі вони з нареченим активно готуються до святкування. Про подробиці вона розповіла програмі «Зірковий шлях», яка транслюється на телеканалі «Україна».

Соня Кей та її обранець запланували зіграти весілля у червні. Наречені планують влаштувати святкування у Києві та запросити 90 гостей. Серед них, звісно, буде співачка Софія Ротару, втім під час бенкету артистка не виступатиме

Натомість публіку розважатиме кавер-гурт, який обрала зіркова наречена. Розповідає, пісні, які виконуватимуть співаки, приємно здивують гостей.

Також Соня озвучила приблизну суму, у яку обійдеться весілля. За підрахунками артистки, за святкування доведеться віддати близько 100 тисяч доларів.

Також Соня додала, що вирішила відмовитися від традиційних конкурсів та обрядів. До того ж, не будуть організовувати ані парубочу вечірку, ані дівич-вечір. Однак власні сюрпризи під час святкування все ж вигадали, інтригує фанів співачка.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Шлюб за розрахунком? Кучерявий з Челсі одружився на доньці мільйонера.

Нагадаємо, що Різ Уізерспун відкрито розповіла про домагання в Голлівуді.

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.

 

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.