«Мій тато – клоун»: дочка Кошового поскаржилося на жорсткий буллінг в школі через батька

Дочка гумориста Євгена Кошового 12-річна Варвара розкрила зворотну сторону популярності і поскаржилася на буллінг з боку однокласників.

У свої 12 років дочка «Лисого з Кварталу» знялася не в одному шоу і навіть кіно. Ще у віці 8 років дівчинка прийшла на шоу «Розсміши коміка» і виграла 20 000 гривень. Після цього Варя двічі брала участь в проекті «Голос. Діти », виступила в шоу« Ліга сміху », а зараз знімається у фільмі« Папа рулить ».

Варвара Кошова в шоу "Голос. Діти"
Варвара Кошова в шоу “Голос. Діти”

Нещодавно Варя Кошова дала відверте інтерв’ю і зізналася, що в школі її м’яко кажучи не люблять. Більшість її однолітків вважають, що її батько Євген Кошовий платить за те, щоб дівчинка знімалася в шоу. Крім того, популярність її батька теж стала причиною для насмішок. За словами Варі, однокласники називають його клоуном. Дівчинка зізнається, що через жорсткий буллінг не хоче ходити в школу, хоча розуміє, що це важливо. При цьому, варіант перевестися в іншу школу дочка Кошового не розглядає. Вона вважає, що в іншій школі буде те ж саме, коли діти дізнаються хто її батько.

Схожі статті

В санаторії сусідка-узбечка навчила мене робити цей смачнющий сніданок: 15 хвилин і гора смакоти на столі

Найкращий варіант приготування смачного сніданку – дослідити кухню різних народів. Пропонуємо приготувати апетитний омлет із томатами та іншими смачними овочами.

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.

Беру курячу печінку і готую геніальний салат! Смачний рецепт всього з 3 інгредієнтів – роблю на кожне свято

Салат з печінкою дуже простий і складається всього з трьох інгредієнтів. Та вони настільки вдало поєднуються між собою, що утворюють неймовірний смак.