Філіп Кіркоров озвучив восьминога в мультику: чого не зробиш на радість дітям

Філіп Кіркоров зі своїми дітьми вирішив відправитися на відпочинок, але перед цим трохи попрацював.

Зараз Філіп вже не так часто виступає, як раніше, але його голос все одно дізнаються і запрошують в різні проекти. Так, у колишнього чоловіка Пугачової багато рекламних контрактів, а ще його запросили озвучити мультфільм.

Голосом Філіпа Кіркорова заговорить восьминіг Октавіан

Вже на початку грудня цього року в прокаті з’явиться мультфільм “Повне занурення “. Секретів картини не розкривають, але відомо, що восьминога озвучив король російської естради.

Допрем’єрний показ на російській мові буде на днях. Туди піде Філіп зі своїми дітьми, якщо на той час повернутися з відпустки.

Філіп Кіркоров вже кілька разів говорив, що на початку листопада, незважаючи на часткові карантинні обмеження, вони з дітьми зібралися відвідати один з відомих світових курортів. Однак куди саме прямує сімейство – поки тримається в таємниці.

За інформацією друзів, наближених до сім’ї, також з дітьми поїде їх хрещена (а може і біологічна) мати Наталія Єфремова.

Про те, що діти її називають мамою, розповів син Кіркорова Мартін, коли до нього в гості прийшли журналісти з центрального телеканалу.

Схожі статті

Ніжний салат з куркою та огірками, який готую не лише на свята: завжди випрошують цей рецепт, а я ділюсь

Салат з куркою та огірками стане чудовою ідеєю для святкового столу. Подавати цю смакоту можна як самостійну страву або як доповнення до гарніру.

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.