Позитив розповів, як провів 3 дні після розпаду “Время и Стекло ” разом … з Надею Дорофеєвої

Новина про розпад групи «Время и Стекло» засмутила багатьох шанувальників спільної творчості Наді Дорофєєвої та Позитиву - їхній дует довгий час залишався найпопулярнішим в Україні.

Але ніщо не вічне – в якийсь момент обидва учасники вирішили зайнятися новими проектами, так що продюсери відмовилися від подальших спільних планів і почали працювати зі співаками окремо.

Вмеру и Стекло на останньому концерті
Время и Стекло на останньому концерті

Проте, прощальні концерти колективу виявилися емоційними не тільки для фанатів, а й для самих артистів – недавно в своєму інстраграм-профілі Олексій Завгородній (Позитив) поділився тим, що відбувалося за лаштунками після останнього виступу.

Вмеру и Стекло на останньому концерті
Время и Стекло на останньому концерті

Виявилося, нестримних ридань не було – вся команда підтримувала один одного мотиваційними словами і обговорювала майбутні плани.

Надя Дорофєєва та Позитив підписують книги
Надя Дорофєєва та Позитив підписують книги

Крім того, Надя і Позитив виділили час на радість для фан-бази – вони кілька годин поспіль залишали автографи на Інста-книгах, замовлених до концерту. Співак заінтригував змістом книг – мовляв, там не тільки зібрані найбільш дивні і зворушливі факти з історії групи, але і багато приємних бонусів для прихильників.

Книга про історія групи Время и Стекло
Книга про історія групи Время и Стекло

Він упевнений, що через багато років і фанати, і він сам з Дорофеєвої гортатимуть цю книгу зі світлою ностальгією, але без жалю.

позитив ностальгує
позитив ностальгує

Популярне

Схожі статті

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.

Ці пірамідки підкорюють кожного. Домашні змагаються за те, що залишилося: пельмені в незвичайному виконанні

Пельмені знайомі всім нам, це дуже проста і звичайна страва. Але що, якщо додати в неї трохи креативу? Сьогодні ми підготували рецепт пельменів «Пірамідок», які підкорять усіх з першої спроби.

Злата Огнєвіч відкинула гламурне життя та заспівала для українських захисників: “Звідки беруться квіти?”

Злата Огнєвіч поділилася фото з виступу, який провела разом з Олександром Лозовським для військових. Співачка розповіла про те, як пройшла зустріч з нашими захисниками.