Як живуть зараз, чим займаються актори популярного в 90-е “Шоу Довгоносіків “

У 90-тих на вітчизняному телебаченні з'явилося багато нових гумористичних програм - тепер глядачів радував не тільки Задорнов і Петросян, а й молоді, «свіжі» коміки. Одним з найяскравіших проектів стало створене в 1996 році «Шоу Довгоносиків».

Талановиті артисти, гострі жарти і запам’ятовується зовнішній вигляд – довгі накладні носи під стать назві програми – привертали увагу як дітей, так і дорослих, так що передачу із задоволенням дивилися довгі роки.

У чому була привабливість цього незвичайного проекту

Гумор у «Довгоносиків» був незвичайним – на межі абсурду і страхітливої точності, адже теми піднімалися найчастіше злободенні. Сценки одночасно і висміювали те, що відбувається навколо, і розкривали важливість багатьох моментів – наприклад, відомий епізод «Пожежні 01» був скоріше освітнього характеру. Але більшість смислів все-таки залишалися дітям незрозумілими.

Кадр з шоу
Кадр з шоу

Поки вони сміялася над кумедними дядьками і їх дурними виразами обличчя, батьки розуміли і глибоко сумну основу гумору – в 90-ті жити було важко, і все навколо занадто невесело нагадувало абсурд. Проте, як раз шоу дарувало можливість відволіктися і посміятися від душі, то результат у сценок був майже завжди оптимістичним.

Епізоди зазвичай тривали близько хвилини-двох, а персонажі в них говорили на «суржиком» в своєму самому яскравому прояві – через суміші української та російської мов дивитися програму вдавалося глядачам майже по всій СНД. Нерідко для зйомок запрошувалися відомі актори чи співаки, і знаменитості додавали щось своє в те, що відбувається.

Лоліта і Цекало в "Шоу Довгоносиків"
Лоліта і Цекало в «Шоу Довгоносиків»

Шоу мало особливим магнетизмом через свою невимушеності, старанність і, природно, незабутнім «носіщам» по центру обличчя героїв.

Актори-довгоносики і їх долі

Віктор Андрієнко

Він був головним режисером і героєм шоу. Акторові вдалося геніально використовувати суржик в сценках, вже сама розмова викликав сміх.

Герой Віктора Андрієнко
Герой Віктора Андрієнко

Зараз чоловік продовжує свою тфорческую діяльність, знімає фільми, озвучує мультики, а також написав кілька дитячих книг.

Валентин Опалєв

Відомий комедійний актор, якого ми могли бачити в Маски-шоу, найбільш запам’ятався в ролі доктора Ватсона.

Валентин Опалєв в "Шоу Довгоносиків"
Валентин Опалєв в «Шоу Довгоносиків»

Зараз 62-річний Опалєв так само багато знімається, режисирує фільми, виступає постановником і пише сценарії.

Валентин Опалєв
Валентин Опалєв

Тамара Яценко

Єдиною жінці в шоу доводилося грати все жіночі ролі. Особливо вдало їй вдавалося зображувати страждальницю Дездемону.

Тамара Яценко
Тамара Яценко

Зараз актрисі 65 років, але вона продовжує грати в театрі і знімається в кіно, коли запрошують.

Тамара Яценко сьогодні
Тамара Яценко сьогодні

Василь Бендас

Неординарна зовнішність актора зробила кожна його поява в кадрі цікавим і смішним. Справа в тому, що вже дорослих актор має зріст всього 136 см.

Актори "Шоу Довгоносиків"
Актори “Шоу Довгоносиків”

Зараз 44-річний актор рідко з’являється на екранах. Його остання роль – в першому українському фентезі “Чарівнолісся”. Василь каже, що сумує за хорошу роботу.

Василь Бендас
Василь Бендас

 

Схожі статті

Такі равлики збирають гору компліментів: знаменитий рецепт з родзинками. Мої по 10 штук за раз уплітають

Спробуйте рецепт випічки, яка чудово пасуватиме до чашки чаю! Виходять такі ласощі неймовірно смачними та дуже ніжними завдяки кремовій начинці.

Тане у роті! Дуже ніжне і хрумке печиво з кольоровою глазур’ю на Пасху 2024 – розлітається швидше, ніж паски

Великоднє печиво за цим рецептом виходить дуже смачним, хрумким та ніжним. Випічка має не лише відмінний смак, а й яскравий колір, тому особливо сподобається дітям.

Гості намагаються вкрасти рецепт. Роблю домашній сальтисон: усі думають, що це покупний – такого завжди мало

Готувати сальтисон зі свинячої голови у шлунку дуже складно. Ми оберемо простіший варіант – зробимо з рульки, серця та язика. Смак натурального м'ясця нічим не перевершити.