Ведучий «Холостяка» та «Холостячки» Григорій Решетник взявся за суддю «МастерШеф» Хіменеса-Браво: «Ектор, може пора?»

Відомий український телеведучий Григорій Решетник побував на «МастерШеф» у Ектора Хіменеса-Браво, а шанувальники вже сподіваються побачити шеф-кухаря в ролі нового «Холостяка».

Зараз на телеканалі СТБ йде ювілейний десятий сезон самого кулінарного шоу країни, де 20 кухарів-аматорів борються за заповітний приз — курс навчання в паризькій школі Le Cordon Bleu і, звичайно ж, кубок.

Разом з Ектором учасників оцінюють кулінар з 23-річним досвідом Володимир Ярославський та переможниця «МастерШеф-3» Ольга Мартиновська.

Владимир Ярославский, Эктор Хименес-Браво, Ольга Мартыновская
Володимир Ярославський, Ектор Хіменес-Браво, Ольга Мартиновська

У минулому випуску на аматорів чекав складний, але дуже цікавий конкурс зі створення власного ресторану мрії, де вони повинні не тільки скласти меню, але ще і звести свій заклад з нуля.

Судді традиційно дегустували страви двох команд в компанії друзів. Так, компанію Мартиновській склала скандальна Катерина Пєскова, Ярославському — су-шеф Григорій, а Ектору — шоумен Решетник.

Конкурс ресторанов на «МастерШеф»
Конкурс ресторанів на «МастерШеф»

Як активний користувач Instagram, Хіменес-Браво поділився зі своїми шанувальниками парою фотографій зі зйомок. У підписі до публікації він поцікавився думкою глядачів про конкурс і навіть розкрив ім’я учасника, що вибув, але увага публіки була прикута зовсім до іншого.

Так, в коментарях до спільного фото Григорія і зірки «МастерШеф» фанати натякнули, що хотіли б побачити останнього в іншому амплуа:

«Ектор, може пора, щоб вас Решетник в “Холостяка” забрав?».

Комментарии пользователей Instagram
Коментарі користувачів Instagram

Варто сказати, що 48-річний шеф-кухар не одружений і про особисте життя воліє мовчати, а це тільки підвищує інтерес до серцевих справ колумбійського кулінара.

Популярне

Схожі статті

Пішов від красуні-дружини до коханки, яка була молодшою за його дочку: буремний шлях Віктора Павліка

Протягом останніх декількох років особисте життя Віктора Павліка стало під "прицілом" уваги його фанатів. Сьогодні він одружений вчетверте. Що відомо про дружин артиста?

Розлучений Сергій Танчинець більше не приховує нову кохану: разом з Юлею гуляють попід ручку вулицями Одеси

Розлучившись через 15 років шлюбу, Сергій Танчинець деякий час не підтверджував чутки про роман із колегою Юліаною Корецькою. Та під час прогулянки Одесою парочка поводилася без обмежень.

Не поступається Мер’єм Узерлі: як виглядає старша сестра-співачка Хюррем Султан з “Величного століття”

Відома турецька актриса Мер'єм Узерлі стала популярною на весь світ. Про неї знають усі, на відміну від старшої сестри. Втім, родичка зіркової актриси така ж сама талановита.