Старі нові новини: Леся Никитюк в трамваї зійшла з рейок

Ведуча Нового каналу Леся Никитюк потрапила в трамвайне ДТП. І де? Посеред чистого поля!

Не може наша Леся без пригод! Ще влітку вона потрапила в екзотичне ДТП, але не признавалася. Тільки коли чергова передача Le Маршрутка вийшла в ефір, з’ясувалося, що подорожую по Прикарпаттю Леся в черговий раз потрапила в дорожньо-транспортну пригоду.

Леся Никитюк в карпатському трамвайчику
Леся Никитюк в карпатському трамвайчику

В рамках показу місцевих визначних пам’яток Леся зі своєю командою вирішила покататися по вузькоколійці, по якій їздить невеликий екскурсійний раритетний трамвай.

Подорож в трамвайчику
Подорож в трамвайчику

Весь маршрут має протяжність 13 км, але він так тягнеться, що дорога займає цілих 4 години. Пішки можна набагато швидше дійти, але не так цікаво. Їхали вони собі, як раптом сталася НП – трамвайчик зійшов з рейок! Скільки років їздив – нічого, а як Леся сіла – зразу подія! Добре, що ніхто не постраждав. Перелякалися і все.

Ось так виглядає трамвайчик і Леся в ньому до ДТП
Ось так виглядає трамвайчик і Леся в ньому до ДТП

Довелося всім виходити і чекати, поки приїде ремонтна бригада і поставить трамвай назад на рейки. Тоді і поїхали далі.

Леся в Карпатах
Леся в Карпатах

Народ надовго задумався – чого це з Лесею весь час різні небезпечні події трапляються? То у їх маршрутки гальма відмовили і ведуча трохи в болоті не потонула, то різні дрібні ДТП. Це, звичайно, жарт, але дівчині треба задуматися, поки нічого серйозного не сталося.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.