Мереживні панталони Христини Асмус звели шанувальників з розуму – Харламов багато втратив

Розлучена Христина Асмус увійшла в статус завидною нареченої. Але її зараз нові відносини мало цікавлять - у неї є заняття поувлекательнее.

Крістіна багато працює в театрі, знімається в кіно. А ще разом з Іваном Охлобистіним і Тимуром Родрігезом стала провідною пригодницького реаліті-шоу «Золота Геленджика», яке зараз йде на телеканалі ТНТ.

 ""

Ідея для «Золота Геленджика» запозичена з японської телегри «Замок Такеші». По суті це смішне фрік-шоу, де учасники проходять смуги різних безглуздих перешкод, переможець отримує злиток золота вагою в 1 кг (вартість близько 10 млн руб. – 3,5 млн грн.).

Під стать сюжету і образи провідних. Крістіна в своєму Інстаграмі сказала, що просто шаленіє від костюмів, зачісок і макіяжу, в яких вона виходить в кожному випуску.

Останній костюм дуже смішний і привабливий: білі мереживні панталони з численними рюшами, шовкова блуза червоного кольору в білий горох, з відкритими плічками і пишними довгими рукавами. Незрозумілі туфлі в бахилах в горошок і величезний солом’яний капелюх.

 ""

Саму Христину розфарбували веснянками і завили волосся в круті кучері. А ще яскраво-червона помада і гострі нігтики. У житті Крістіна воліє короткі нігті і неяскравий манікюр.

 ""

За словами актриси, її 6-річна донька Анастасія пишається мамою, адже всі її однокласники заздрять – її мама Золото Геленджика!

Схожі статті

34-річний Тарас Цимбалюк не вгадав розмір каблучки: куди кохана Світлана Готочкіна вдягнула подарунок

Тарас Цимбалюк обожнює свою кохану й час від часу воліє радувати Світлану Готочкіну різноманітними подаруночками. От тільки одна біда – вже друга каблучка не влаштувала білявку.

Нереально смачний торт на сковороді: краще, ніж у кондитерських. Без духовки і чимось схожий на “Наполеон”

Рецепт торта на сковороді стане в нагоді господиням, які хочуть приготувати домашній десерт, але не мають у своєму розпорядженні духовку. Процес приготування простий та швидкий.

Гості на поріг, а рибна закуска – на стіл: за 3 хвилини намащую на чипси, що в холодильнику. Ідеальний смак

Сирну закуску з рибою на чипсах здатна приготувати навіть дитина, настільки все робиться просто. На свято така страва посяде своє місце на столі, урізноманітнивши меню.