Батькам дивитися обов’язково! З 25 листопада на 1 + 1 video почалася трансляція нового серіалу про старшокласників з провокативною назвою (трейлер)

Ті батьки, у яких є діти-підлітки, точно будуть вражені після перегляду цього серіалу, присвяченого шкільних буднів старшокласників.

Після успіху молодіжного серіалу “Школа”, який дивилися не тільки школярі, а й їхні батьки, психологи, вчителі, бурхливого обговорення в Мережі, новий фільм на цю тему відразу викликав інтерес.

Тим більше, як написано в анонсі цього серіалу, все “Відверто і правдиво. Незручно і без цензури. Ніяких стереотипів”.

Та й назва вельми багатообіцяюче – “С*кс, Інста і ЗНО” (українською мовою “Секс, Інста и ЗНО”).

Реклама серіалу на вулицях Києва
Реклама серіалу на вулицях Києва

Відкриємо трохи таємницю. Головна героїня – найпопулярніша дівчина в школі Саша Моцак. Вона – найтиповіший представник покоління Z, так званих зумерів, з усіма їх проблемами і залежністю від Інтернету.

Головні герої серіалу про школу
Головні герої серіалу про школу

У дівчини на перший погляд все йде відмінно – вона добре вчиться, у неї самий крутий хлопець, є друзі і вороги. Але найбільше її парять юнацькі прищі.

А потім сталося несподіване. Телефон Саші потрапляє в руки її конкурентки і ворога Єви Горбатюк. І та виявляє, що у Саші є секретна сторінка в Інстаграмі, куди вона виставляє свої еротичні фото і описує інтимні фантазії. Сашине життя перетворюється в пекло, вона по повній дізнається, що таке булінг. А на носі ЗНО …

 

Схожі статті

Ніжний салат з куркою та огірками, який готую не лише на свята: завжди випрошують цей рецепт, а я ділюсь

Салат з куркою та огірками стане чудовою ідеєю для святкового столу. Подавати цю смакоту можна як самостійну страву або як доповнення до гарніру.

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.