Як виглядає син Григорія Чапкіса? Несподівано з’явився на шоу “Танці з зірками “

Суперфінал самого танцювального шоу країни "Танці з зірками " був наповнений цікавими моментами, в тому числі, і новими особами, які раніше не виходили на паркет.

Грег Чапкіс – син легендарного Григорія Чапкіса. Як і батько, син теж займається хореографією, і його поява на сцені було сюрпризом – як для глядачів, так і для зоряного батька. Він дав завдання суперфіналістки станцювати хіп-хоп.

Син Чапкіса Грег на деякий час зайняв місце судді-джокера поруч зі своїм батьком

Сам Грег вже багато років живе і працює на іншому континенті. Не дивно, що його мистецтво хіп-хопу відмінно розвивається в Америці. Він ставив номери відомим зіркам, чиї імена на вустах у мільйонів, наприклад, Кеті Перрі.

Грег Чапкіс на Танцях із зірками
Грег Чапкіс на Танцях із зірками

“Я народився в родині бальников, але хіп-хоп – моє життя. Мені приємно бути в рідній країні. Я приїхав заради тата. Мені так приємний цей момент. Мій тато – жива легенда. І ми зустрілися в його світі – світі бальних танців “, – висловився на публіку Чапкіс-молодший.

Шанувальники відзначили, що він дуже схожий на свого батька, і навіть жестикулює так само.

Грег Чапкіс на Танцях із зірками сидить поруч зі своїм батьком в числі суддів: суперфінал 29 листопада 2020
Грег Чапкіс на Танцях із зірками сидить поруч зі своїм батьком в числі суддів: суперфінал 29 листопада 2020

Нагадаємо, що син Чапкіса не прийняв нову молоду дружину свого батька, так як думає, що дівчина з хореографом тільки через його грошей.

Схожі статті

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?