Ілона Гвоздьова розповіла, хто насправді мав перемогти в “Танцях з зірками “

Хореограф Ілона Гвоздьова, яка покинула проект "Танці з зірками " в першому прямому ефірі четвертого сезону, до останнього ефіру контролювала хід шоу і давала свої оцінки.

Робила це Ілона в Інстаграм-акаунті. Незважаючи на те, що вона народила практично відразу після вильоту, Гвоздьова продовжувала стежити за прямими ефірами.

Нещодавно вона зробила останній пост про “Танці з зірками “, де розповіла, хто ж насправді повинен був перемогти

За словами Ілони, Надія Мейхер, яка посіла третє місце, отримала цю позицію цілком заслужено. Вона всіма силами намагалася, однак в трійці суперфіналістів вона була найбільш слабкою ланкою.

До слова, про це раніше говорила і суддя проекту Катерина Кухар.

Ілона Гвоздьова висловилася, що хворіла в шоу саме за Юлію Саніну, проте впевнена, що і Санта Дімопулос теж гідна перемоги.

«Хто, на мою думку, повинен був виграти в цьому сезоні і отримати заповітний кубок? Ну що ж, по-перше, безумовно, всі пари, які танцювали в фіналі і були в фіналі-це 100% заслужено і виходячи з мого досвіду роботи в шоу було передбачувано “, – пише Ілона Гвоздьова (орфографія автора передана без змін) .

Варто нагадати, що після того, як Ілона Гвоздьова вийшла на паркет з величезним животом на дев’ятому місяці вагітності, вона відразу нарвалася на Хейт і критику з боку публіки. Більшість шанувальників писали, що вона не розуміє всього ризику, на який підписує себе і свою дитину, виходячи на паркет на пізніх термінах. Однак Ілона Гвоздьов говорила, що не вважає вагітність хвороба, і не робить нічого, що було б протипоказано лікарями.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.