Стало відомо, хто був улюбленою жінкою Сулеймана: це не Хюррем, і не Міхрімах

Серіал, який підкорив серця мільйонів - "Чудовий вік ".

Головною загадкою картини протягом багатьох років залишалося те, кого ж насправді любив Великий Султан.

Безумовно, ця картина стала легендарною не лише в долі турецького кінематографа, а й цілісним світовим надбанням. Завдяки цій картині про героїв дізналися далеко за межами рідної Туреччини.

Наприклад, німецька актриса Мер’єм Узерлі, яка зіграла султаншу Хюррем, навіть заради ролі вивчила турецьку мову, і стала найвідомішою актрисою, яка зіграла в турецькому серіалі за останні десятиліття.

Прославився також виконавець ролі великого Султана Сулеймана – Халіт Ергенч

За його серце і любов точилася гостра боротьба не тільки у фільмі, але і в реальному житті. У серіалі “Чудовий вік ” показано, що у нього було кілька улюблених жінок. Спочатку мати його старшого спадкоємця Махідевран, потім дивовижна наложниця з України Хюррем, а потім і улюблена дочка Міхрімах.

Однак, як свідчить історія, це були далеко не всі улюблені жінки глави Османської Імперії.

Історики стверджують, що після смерті Хюррем Сулейман цілий рік не виходив зі своїх покоїв. Звичайно, він не приймав у себе наложниць, проте через рік, коли траур був закінчений, він все ж запрошував до своїх покоїв наложниць.

Одна з них зайняла місце не тільки в ліжку у повелителя, але і в його серці. Йдеться про Мелекс – дівчині дивовижної краси, яка дуже вже нагадувала Султану Сулейману померлу Хюррем.

Мелексіма Султан
Мелексіма Султан

За розповідями істориків, які вивчали Османську Імперію і вдавалися в подробиці особистого життя її правителів, Мелексіма була саме того віку, в якому Хюррем потрапила в гарем.

Мелексіма Султан
Мелексіма Султан

Звичайно, Сулеймана захлеснула ностальгія, однак довго їх роман не тривав.

Відзначимо, зараз продовження серіалу “Чудовий вік ” хоч і не знімають, проте картину все одно переглядають шанувальники у всіх країнах і на всіх континентах. А за долями головних героїв і їх реальним життям пильно стежать мільйони фоловерів.

Схожі статті

Спекла ароматні трубочки з повидлом і закохалась! Розсипчасте печиво роблю за хвилини та з різними начинками

Просте та смачне печиво – трубочки з повидлом, що просто тануть у роті. Це саме той варіант, коли потрібно швидко приготувати щось солоденьке до чашки чаю.

Хоч на сніданок, хоч у ланч-бокс: поживні та смачні овочеві млинці. Так просто й легко я ще не готувала!

У світі кулінарії існують страви, які не лише задовольняють наші смакові пристрасті, але й стають відмінним варіантом для ситного та поживного сніданку чи перекусу.

Шикарна вечеря на всю сім’ю без клопоту! Капустяна запіканка по-турецьки: весь секрет у звичайній заливці

Смачна, поживна та ароматна – це все про запіканку з капусти по-турецьки. Сьогодні ми приготували простий, але надзвичайно вдалий рецепт цієї страви.