Всі подробиці про фіналістів Холостячки: моменти біографії Андрія Рибака, Олександра Еллерт і Олексія Трегубенко

Минуло вже 7 ефірів шоу "Холостячка " на СТБ. Красуня Ксенія Мішина залишила в проекті тільки трьох чоловіків. Що відомо про них?

Проект “Холостячка” викликав щирий інтерес у глядачів, так як вперше в світовій історії цього шоу право вибору пари надано не чоловікові, а жінці.

Головною героїнею шоу стала відома театральна і кіноактриса, просто красуня Ксенія Мішина. Спочатку для участі в змаганні за серце Ксенії було відібрано 16 претендентів з більш ніж тисячі заявок бажаючих молодих людей.

Ксения Мішіна
Ксения Мішина

Після першого знайомства героїня відразу попрощалася з 4-ма учасниками, залишивши 12 найдостойніших на її погляд. Уже позаду 7 випусків і в проекті залишилося троє фіналістів. Давайте познайомимося з ними ближче.

Олексій Трегубенко

Чоловікові виповнилося 32 роки, він киянин, бізнесмен. Зі своїм другом-партнером створив з нуля компанію, яка надає автомобілі під оренду для таксі. Починали вони з двома машинами, тепер в парку більше 140 автомобілів.

Олексій Трегубенко
Олексій Трегубенко

Раніше Олексій жив 7 років в цивільному шлюбі, але сім’я не склалася. Йому дуже сподобалася Ксенія і він вирішив спробувати поборотися за її любов.

Олексій Трегубенко і Ксенія Мішина
Олексій Трегубенко і Ксенія Мішина

Андрій Рибак

Зараз 29-річний холостяк працює радіоведучим на передачу “Порадомойшоу “, а також проводить різноманітні заходи і корпоративи в якості ведучого. Ще однією захоплення Андрія, яке теж приносить непоганий дохід – участь в гумористичних проектах, як “Ліга сміху” і ін. Андрій пише сценарії і скетчі для коміків, іноді виступає сам.

Андрій Рибак
Андрій Рибак

Як з’ясувалося, у Андрія на момент початку шоу була дівчина Аліна, про що він зізнався Ксенії в останньому випуску. Взяти участь в шоу вирішив більше для піару. Але так сталося, що закохався в героїню і дуже хоче стати її коханим. Ксенія пробачила Андрію його обман і залишила в проекті.

Андрій Рибак і Ксенія Мішина
Андрій Рибак і Ксенія Мішина

Олександр Еллерт

Чоловікові 33 роки, він уже багато років працює автором номерів в студії Квартал 95. Його хобі – бути ведучим на різних заходах, конкурсах, весіллях. Все це приносить чоловікові, як він сам зізнався, непоганий дохід – журналісти підрахували, що від 20 до 30 тисяч доларів на місяць.

Олександр Еллерт
Олександр Еллерт

Олександр вже встиг двічі побувати в шлюбі. З першою дружиною одружилися ще за часів студентства, у пари є дочка Еля. Разом вони прожили лише два роки і розійшлися за обопільною згодою.

Другою дружиною Олександра стала його подруга, але у них сім’ї не вийшло – жили просто як друзі-партнери, поки їм це не набридло.

Олександр Еллерт і Ксенія Мішина
Олександр Еллерт і Ксенія Мішина

На проект Олександр прийшов саме в пошуках любові і романтики.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.