Катерина Кухар в плаття з декольте до пупка похвалилася стиглими “кокосиками”: прима-балерина дала жару

4 сезон "Танців з зірками" позаду, тепер ми тільки згадуємо, як це було красиво. Окрасою шоу стали не тільки учасники і ведучі, а й судді.

Одним з трьох експертів була незрівнянна прима-балерина Національного Академічного театру опери та балету України імені Т.Г.Шевченка. Витончена красуня, яка знає про танці все, виявилася найсуворішим суддею і без жалю вказувала на кожну помилку учасників і навіть конфліктувала з деякими.

Катерина Кухар
Катерина Кухар

Катерина відрізняється гарними манерами, цікаво говорить і дуже вишукано виглядає. Її вбрання на прямих ефірах завжди привертало увагу і ставали приводом для обговорення.

Для суперфіналу вона вибрала вишукане мініплаття від українського дизайнера FROLOV. Обллягаючий наряд має відкриті плечі і глибоке декольте. Декор – мерехтливі стрази, з правого боку вони йдуть від пояса вгору у вигляді променів, з лівої звисають бахромою майже до підлоги. На самому плаття також нашиті вертикальні смуги з блискіток. Оригінальності додає пишний асиметричний елемент із зеленого атласу, прикрашений по краю. Доповнення – високі прозорі рукавички з зеленого фатину, також декоровані стразами.

 ""

Волосся красиво укладені в ретро стилі, макіяж стриманий, з акцентом на очі. На ногах – босоніжки оригінального дизайну, також прикрашені мерехтливими камінчиками. Виглядає красуня просто приголомшливо.

Катерина Кухар
Катерина Кухар

38-річна Катерина Кухар вже більше 20 років є прима-балериною в театрі. Вона одружена з артиста того ж театру Олександром Стояновим. Більше 10 років вони жили в церковному шлюбі – вінчані, але без штампа в паспорті. Офіційно оформили стосунки тільки в 2019 році, прямо в прямому ефірі 3 сезону “Танців з зірками”. У пари ростуть двоє дітей – син Тимур і дочка Анастасія.

Популярне

Схожі статті

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.