Ані Лорак в золоті і без білизни вийшла в світ: скопіювала Поліну Гагаріну

Найголовніша подія в музичній індустрії "Пісня року" набирає свої оберти.

І популярна українська співачка, яка зараз виступає в Росії, не могла його пропустити. Шикарна і карколомна Ані Лорак постала перед публікою в екстра короткому прозорому золотій сукні, і, судячи з усього, зовсім не наділа під нього білизну.

Ані Лорак на премії Золотий Грамофон 2020
Ані Лорак на премії Золотий Грамофон 2020

Артистку номінували на премію за пісню “Твоєї улюбленої “

До слова, в кліпі до цієї пісні знялася і дочка Ані Лорак – дев’ятирічна Софія.

Плаття було дуже яскравим і привабливим, як раз таким, як любить Ані Лорак. Але ось казус – суперниця Поліна Гагаріна прийшла в майже точно такому ж. Цю пісню року Лорак і Гагаріна запам’ятають надовго.

12 грудня зірки зібралися в «ВТБ Арені». Там відбулася премія «Золотий грамофон». На цей раз Гагаріна вибрала міні-плаття з бахромою золотого кольору.

Поліна Гагаріна на премії Золотий Грамофон 2020
Поліна Гагаріна на премії Золотий Грамофон 2020

Босоніжки на шпильці доповнили її цибулю. Співачка зробила укладку у вигляді хвилі і ніжний макіяж. Вона виконала свій трек цього року «Дивись». Ані Лорак теж прийшла в золотом міні-плаття, яке всипане бахромою і навіть невеликими камінчиками, які блищать на світлі.

Шанувальники відразу зрозуміли, що що між Поліною і Ані почалася конкуренція, адже їх наряди були приблизно ідентичні. Виглядати також, як інша жінка – не сподобається нікому.

Тому Поліна Гагаріна перед виходом на червону доріжку переодяглася в чорне плаття в підлогу, а ось на сцені виступала саме в тій сукні, в якому прийшла раніше.

Як Поліна Гагаріна і Ані Лорак відреагували на те, що прийшли на таку важливу подію в практично однакових сукнях, поки невідомо.

Більше дізнатися про життя Ані Лорак, і про те, чому ж українській артистці довелося перебратися в Росію, ви можете дізнатися в нашому спеціальному відео на каналі “Одна хвилина “. Тут же ви знайдете питання про те, чому Ані розлучилася зі своїм першим чоловіком, турецьким красенем Муратом.

Схожі статті

Дізналася рецепт від бабусі. Тепер завжди готую тільки так: рецепт мініатюрних пиріжків із сосисками

Коли залишається небагато тіста, а ще хочеться пиріжків і з цибулею, і з картоплею, та й із сосисками теж, згадайте цей рецепт. Мініатюрні пиріжки одразу з усім сподобаються вам із першої спроби.

Не стала додавати в тісто яйця, а поклала мед: смачніше булочок ще не виходило. Думаю паски з такого зробити

Ніхто не може встояти перед випічкою. А цей рецепт можна готувати і під час посту, оскільки в ньому немає яєць і вершкового масла. Сьогодні ми підготували рецепт ніжних і пишних медових булочок.

Хоч кожен день готуй: поживна, соковита і смачна шаурма з особливим соусом. Рецепт, який став фаворитом

Домашня шаурма готується просто, а виходить дуже ситною та поживною, тому сьогодні ми підготували для вас саме такий рецепт. Обов'язкового спробуйте!