Стали відомі імена тренерів шоу “Голос країни “: з Олегом Винником, але без Дана Балана

Сьогодні розкрилася інтрига цього року - хто стане суддями шоу "Голос країни "? Як виявилося, 11 сезон підготував багато сюрпризів.

Сьогодні розкрилася інтрига цього року – хто стане суддями шоу “Голос країни “? Як виявилося, 11 сезон підготував багато сюрпризів, особливо його затятим шанувальникам. І вже з’явилися перші “спойлери ” того, що ж в новому сезоні підготували творці.

Ведучий шоу “Голос країни ” Юрій Горбунов та його чарівна дружина, а за сумісництвом і партнерка по шоу Катерина Осадча розсекретили, що суддями будуть король вовчих Олег Винник і танцюрист-співак Монатік.

А ось інші двоє суддів поки залишаються невідомими, але вже визначили, що Дана Балана там не буде

Про новий суддівському складі повідомила прес-служба телеканалу “1 + 1 “.

“До тренерської панелі« Голосу країни-11 »увійшли топові українські зірки: улюбленець мільйонів українських слухачів Олег Винник, артист і продюсер MONATIK, співачка Тіна Кароль, яка вже перемагала в шоу п’ять разів і digital-відкриття цього року DOROFEEVA – артистка, зі своїм дебютним треком завоювала чарти і увійшла в ТОП-100 світового Shazam.

Провідними одинадцятого сезону стане улюблена телепара український – Юрій Горбунов та Катерина Осадча. Прем’єра «Голосу країни. Перезавантаження »вже незабаром на 1 + 1 “, – сказано в прес-релізі.

Відзначимо, багато хто очікував того, що в 11 сезоні шоу зустрінуться Тіна Кароль і Дан Балан, однак молдавського красеня в цей раз вирішили не запрошувати. Саме з десятим сезоном шоу “Голос країни ” і пов’язана любовна історія Тіни і Дана. Про їхній роман почали говорити саме в цьому проекті.

Хоча проюсер каналу Володимир Завадюк зазначив, що це була не сценаріческая продумка, а імпровізація, і “жива історія красуні і чудовиська “. Після завершення зйомок і прямих ефірів шоу “Голос країни “, ніяких зустрічей таємних або явних між Тіною і Даном не було.

Схожі статті

42-річна Лілія Ребрик пригадала, як пройшли її пологи та показала фото з клініки: “Максимально легко”

Лілія Ребрик розсекретила, як пройшли її треті пологи. Телеведуча показала зворушливе фото з пологового будинку, на якому позує разом з коханим чоловіком.

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.