“Холостячка 2”: претендентки на головну роль – Тіна Кароль, Аліна Гросу, Леся Никитюк та інші

Поки фіналу підходить одне з головних і інтригуючих шоу 2020 року "Холостячка ", творці його вже планують пропіаритися на другому сезоні.

Природно, інтригою залишається те, хто ж стане холостячкою номер два?

Серед претенденток зараз критики називають три основних кандидатки.

Тіна Кароль

Тіна Кароль показала, де зберігає взуття: продукти посунуться
Тіна Кароль показала, де зберігає взуття: продукти посунуться

Кароль впродовж більш ніж 7 років одна. Її перший чоловік і, за сумісництвом, продюсер Євген Огір помер від раку шлунка. З тих пір Тіна Кароль самостійно виховує сина Веніаміна.

У свою життя Тіна Кароль не пустила навіть спекотного красеня Дана Балана, який приїхав з Молдови для того, щоб підкорити серце неперевершеною українки.

Вони познайомилися на проекті “Голос країни “. У десятому сезоні розгорілися їхні почуття, там же вони і згасли. Зараз Тіна Кароль і Dan Balan по різні боки і більше вони не зустрічаються.

Леся Никитюк

Леся Никитюк в передачі "Леся здЕся"
Леся Никитюк в передачі “Леся здЕся”

Леся Никитюк – це ще одна претендентка на звання головної Холостячки. Вона молода, красива, перспективна, але не має постійного залицяльника. Більш того, навіть тимчасових шанувальників вона не показує. Всі ці подорожі і робота – це, звичайно, добре, але сім’ю будувати пора.

Аліна Гросу

Аліна Гросу змінила колір волосся
Аліна Гросу змінила колір волосся

Співачка Аліна Гросу – нова претендентка назву Холостячки. Ніяких конкретних дій вона поки не робила, але її шанувальники дуже вірять в те, що дівчина. яка нещодавно розлучилася, дуже швидко зможе знайти свою долю. Тим більше на очах у всієї країни. А що може бути краще і цікавіше, ніж спостерігати за чужий особистим життям?

25-річна співачка Аліна Гросу вже затвердила, що погодиться на шоу «Холостячка» тільки в тому випадку, якщо воно буде без сценарію, на реальних почуттях і емоціях:

«Холостячка» – це прекрасний шанс для таких дівчат, як я! За умови, що це буде не «сценарну шоу», а реальний шанс знайти своє щастя », – розповіла Аліна Гросу.

Ось кого ще глядачі можуть побачити у другому сезоні самого романтичного шоу країни: Злата Огневич, Дар’я Петрожіцкая, Слава Камінська, Міша Романова, Наталя Могилевська, Ганна Різатдінова або Tayanna.

Кожна з цих дівчат стане чудовою холостячки і своїм особистим життям зацікавить не гірше нинішньої Ксенії Мішиной.

Схожі статті

Українсько-американська красуня: як виглядає єдина дружина Андрія Шевченка, яка раніше була топ-моделлю

В цьому році відомий український футболіст Андрій Шевченко буде святкувати 20-ту річницю подружнього життя. Як виглядає і чим займається дружина спортсмена – далі у матеріалі.

Спробувала його в ресторані і він підкорив моє серце: салат простий, але дуже смачний. Став ходовим у нас

Цей салат з пекінською капустою до банального простий і зрозумілий. Та поєднання продуктів у ньому настільки вдале, що страва виходить нереально смачною.

Оригінальне пиріжкове тісто, що підійде до будь-якої начинки: універсальний рецепт, яке годиться і для піци

Як замісити універсальне тісто на кефірі, що підходить для приготування піци та пиріжків як із солодкою, так і з несолодкою начинкою — дізнайтеся в нашому матеріалі.