Осадча пустилася в танок слідом за Горбуновим, а Винник сумує за “Танцями”: веселе закулісся “Голосу країни”

Зараз в самому розпалі зйомки 11 сезону вокального шоу "Голос країни", де зібралася дуже весела компанія українських зірок.

Ведучими проекту стала сімейна пара Каті Осадчої і Юрія Горбунова, а тренерами будуть Тіна Кароль, Монатік, Надя Дорофєєва та Олег Винник. Як би шанувальники Дана Балана не хотіли, проте в цьому сезоні молдавський мачо не складе компанію своій потенційній нареченій Тіні.

Кожен із зіркових учасників радує шанувальників закулісними фото і відео, якими вони діляться в соціальних мережах. На офіційній сторінці шоу в Instagram вже з’явилася фотографія всього тренерського складу — він вийшов як ніколи різноманітним, адже у кожного великий досвід в музичній індустрії, але при цьому дуже різний.

Горбунов з Осадчою встигли попозувати на головній сцені проекту в стильних сценічних нарядах і порадувати фанатів, що перезавантаження “Голосу” буде неймовірно крутим.

Якщо на цих кадрах артисти позують більш-менш серйозно, то в Instagram-stories вони радують кумедними витівками. Так, ведуча “Світського життя” показала відео, на якому вона танцює посеред знімального павільйону, не знаючи, що її знімають на камеру.

Скриншоты из Instagram Кати Осадчей
Скріншоти з Instagram Каті Осадчої

Колегу підтримав і головний вовк країни Олег Винник, який теж пустився в танок перед тим як виходити до глядачів. За ним також можна побачити Тіну Кароль з вельми серйозним виразом обличчя.

Скриншоты из Instagram Олега Винника
Скріншоти з Instagram Олега Винника

Користувачі мережі не змогли прокоментувати ці відео, але можна припустити, що хореографічні таланти зірок оцінили багато прихильників.

У новому сезоні проекту зміниться звична для всіх сцена, а за лаштунками з’явиться справжній робот, який буде не тільки подавати учасникам мікрофон, але ще вимірювати температуру та дезінфікувати руки. Такі нововведення обумовлені карантином. З цієї ж причини група підтримки буде вболівати за своїх близьких онлайн, а не в залі для глядачів, як раніше.

Теперь зрителей в зале Голоса страны не будет
Тепер глядачів в залі Голосу країни не буде

До слова, якщо Монатіку і Тіні Кароль участь в “Голосі” вже не в новинку, то Олег Винник сяде в легендарне червоне крісло вперше. Надя Дорофєєва раніше була наставницею в “Голосі. Діти”.

Схожі статті

Святковий салат “Сукня нареченої”: в радянських столових він був найдорожчим. Нереальна смакота по-простому

Святковий салат "Сукня нареченої" закохає в себе з першого шматочка. Він простий у приготуванні, недорогий в плані інгредієнтів, але дуже смачний і підійде для будь-якого застілля.

Про олів’є і шубу давно забула, бо знайшла смачну заміну: салат з найпростіших продуктів. Зникне за хвилину!

Простий рецепт салату з куркою та картоплею затьмарить класичний олів'є і стане прикрасою святкового столу. А для приготування знадобляться найпростіші продукти.

Ідеальне тісто без опари: для піци, пиріжків і булочок: розкриваю секрет, що любить тісто, яке не черствіє

Домашня випічка дуже різноманітна, майже на кожній кухні готують булочки, пиріжки, піцу, пироги. Все це можна приготувати з одного універсального тіста без опари. Рецепт у нашій статті.