Чоловік Ольги Сумської Віталій Борисюк інкогніто йде на “Голос країни – 11” – чи повернуться до нього судді?

Відразу після Нового року на каналі 1 + 1 стартує черговий, 11 за рахунком, сезон найпопулярнішого в країні пісенного шоу "Голос" - на глядачів чекає безліч сюрпризів.

Уже в кінці січня 2021 року має розпочатися черговий сезон “Голосу країни ” – українська версія цього шоу завжди збирає біля екранів досить глядачів, ізчісляемое мільйонами, адже тільки тут в режимі прямого ефіру можна спостерігати за сотнями талановитих співвітчизників.

Найуспішніші з них потрапляють під протекторат відомих виконавців і формують майбутню естраду України – кожен має шанс прокинутися знаменитим.

Але часом на кастинг телепрограми приходять не тільки початківці співаки, а й вже досвідчені зірки – просто порадувати публіку і перевірити свої вокальні дані. Так стало відомо, що в одному з випусків за спинами журі на сцені сліпих прослуховувань виступив Віталій Борисюк. Актор і чоловік Ольги Сумської вирішив спробувати себе в новій сфері і “відчути себе знову молодим “.

Виступ Віталія Борисюка - повернуться до нього судді?
Виступ Віталія Борисюка – повернуться до нього судді?

До 11 сезону “Голосу країни ” керівництво шоу вирішило змінити склад зіркового журі – на цей раз улюбленої глядацької пари Дана Балана і Тіни Кароль не буде. У проекті залишилася тільки Тіна, а Балан взяв невелику перерву для власної творчої роботи. Крім білявою співачки, до шоу також приєднаються такі артисти, як Олег Винник, Надя Дорофєєва та Діма Монатік. Відразу зрозуміло, що тренера готові розвивати будь-які таланти майбутніх учасників і виховати з них свою майбутню заміну. Самим конкурсантам вибирати між суддями доведеться нелегко.

Названо імена тренерів нового 11 сезону шоу "Голос країни"
Новий склад тренерів 11 сезону шоу “Голос країни”

У зв’язку з подіями 2020 року “Голосу країни ” довелося адаптувати сліпі прослуховування до вимог безпеки – за лаштунками виступає зустрічає бот-дезінфектор, на кастинг пускали тільки після температурного скринінгу. Так що, не дивлячись на пандемію, шоу все одно вийшло безпечно і комфортно організувати.

Уривок виступу Віталія Борисюка ви можете подивитися в цьому відео:

Схожі статті

Помер батько Ані Лорак: артистка відреагувала на смерть рідної людини та показала своє фото з татом

Відома артистка Ані Лорак відреагувала на новини про смерть свого тата. Знаменитість опублікувала в соцмережі їхнє спільне фото та поділилась власними емоціями з приводу новини.

Коли вдома є старий лаваш та 1 яйце, готую цю просту закуску: рецепт моєї ледачої “подружайки”. Ділюсь

Здивувати гостей можливо, якщо знати правильні рецепти. Розповідаємо про найсмачнішу закуску з яєць і старого лаваша, з яких можна приготувати кулінарний шедевр.

Чоловік сказав: деруни без м’яса – картопля “на вітер”. Зробила такі на пробу і тепер не готую по-іншому

Рецептів дерунів існує безліч – їх готують з грибами, з сиром, з рибою, з яйцем, просто з картоплі. Спробуйте приготувати дуже смачні деруни з м'ясом між шарами картопельки.