“Холостячка ” Ксенія Мішина без макіяжу показала їх з Еллертом сімейне гніздечко

Перша в Україні холостячка Ксенія Мішина показала, як вона живе і куди запросила свого нового обранця.

Телеведуча, модель і актриса Ксенія Мішина досить активно веде свій Інстаграм-блог. На неї підписані 645 тисяч чоловік, які щодня з цікавістю стежать за оновленнями. Дівчина активно веде свій блог, і кожен раз він поповнюється цікавими розповідями або фотографіями.

Після фіналу “Холостячки ” за Ксенією і її обранцем Еллерт стало стежити більше осіб

Природно, всім цікаво як тепер будуть розвиватися їхні стосунки, і чим пара буде дивувати. А головне – складуться чи насправді їх відносини?

З огляду на минулий досвід відносини Олександра Еллерт, які були швидкоплинними і нетривалими, до міцного шлюбу Ксенії і Саші фанати поставилися дуже скептично.

Напередодні дівчина в своїх Інстаграм-сторіз показала, в якій квартирі вона живе зі своїм обранцем.

Судячи з фото, там зроблений сучасний ремонт зі смаком, величезні панорамні вікна і є домашні рослини. Ксенія по дому ходить в зручній піжамі.

Вже не холостячка Ксенія Мішина показала де живе зі своїм новим обранцем

Вже не холостячка Ксенія Мішина показала де живе зі своїм новим обранцем
Вже не холостячка Ксенія Мішина показала де живе зі своїм новим обранцем

Раніше ми повідомляли, українці досі обговорюють вибір Мішиной. Чи залишилася Ксенія зі своїм обранцем, остаточно розкриється під час пост-шоу через тиждень після фіналу.

Багато користувачів почали труїти актрису після трансляції суперфіналу проекту “Холостячка ” – мовляв, зробила невірний вибір, опонент Олександра був набагато краще. Ксенія відповіла, що керувалася почуттями і питати поради з вибору вона не збирається.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.