У Мережі з’явилося перше відео з “сліпих” прослуховувань на Голосі-11: “Це буде самий вокальний сезон “

Володимир Завадюк, продюсер пісенного шоу Голос-11 не втримався і показав уривок зі зйомок під час "сліпих" прослуховувань, які вже позаду.

Шанувальники популярного шоу “Голос країни”, просто любителі хорошої музики дуже чекають початку трансляції по телебаченню.

П’ять днів тому, 17 грудня, керівник шоу повідомив, що “сліпі” прослуховування відзняті, команди у кожного тренера набрані.

Загальна фото на честь закінчення першого етапу Голоси -11 - сліпих прослуховувань
Загальна фото на честь закінчення першого етапу Голоси -11 – сліпих прослуховувань

Володимир дуже тепло відгукнувся про новий тренерському складі:

Пост Володимир Завадюк
Пост Володимира Завадюка

Ведучими, як і раніше, буде зоряна пара Катя Осадча та Юрій Горбунов. За словами Завадюка, буде і новий персонаж – допомагати провідним буде … робот. Все шоу буде організовано так, щоб максимально забезпечити безпеку і суддів, і всієї команди, і учасників в умовах карантину.

А сьогодні, 22 грудня, на своїй Інстаграм-сторінці продюсер поділився невеликим уривком зі зйомок, де члени журі розмовляють між собою (відео в кінці статті).

Скрін з відео
Скрін з відео

Ми бачимо в своїх кріслах трьох суддів, щасливих і задоволених. А ось Тіна Кароль чомусь в кадр не потрапила, можливо, вона відійшла на перерву.

Але шанувальники Тіни в коментарях відразу захвилювалися – як же так, чому їх кумира не показали?

Коментарі шанувальників шоу
Коментарі шанувальників шоу

І, як слід було очікувати, кожен третій відгук – визнання в любові Олегу Виннику. І це шоу ще навіть не почалося.

Зараз тренери відпочивають, але потроху готуються до прямих ефірів – вивчають можливості своїх підопічних, підбирають репертуар.

Відразу після новорічних свят на телеканалі 1+1 почнеться показ записаного вибору наосліп, а тренери і учасники почнуть репетиції.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.