30 років по тому: як змінилися герої фільму “Один вдома “

19 листопада легендарна різдвяна комедія "Один вдома" справила свій 30-й ювілей.

Дивитися на новорічні свята фільм “Один вдома” – це традиція мільйонів сімей по всьому світу. Навіть важко уявити, що фільм зняли аж 30 років тому, а головному герою, хлопчикові Кевіну, в цьому році виповнилося 40 років. Про те, як змінився він і інші актори легендарного фільму, розповідаємо в нашому матеріалі.

Маколей Калкін

Маколей Калкін
Маколей Калкін

Роль Кевіна МакКалістеров визначила кінокар’єру 10-річного Маколея Калкіна, який відразу ж після виходу фільму став зіркою світового масштабу. Однак після фільму “Один вдома”, Калкін знявся ще в одному фільмі “Богатенький Річі”. Після цього серйозних ролей в кіно він не отримував. Зараз 40-річний актор почав все частіше з’являтися на телебаченні: зніматися в рекламах і шоу.

Джо Пеші

Джо Пеші
Джо Пеші

Джо Пеші, який зіграв горе-грабіжника Гаррі, зараз 77 років. Останніх 15 років актор рідко знімається в кіно, оскільки пішов вже на заслужений відпочинок. Однак в 2019 році зіграв одну з головних ролей в кримінальній драмі Мартіна Скорсезе “Ірландець “.

Деніел Стерн

Деніел Стерн
Деніел Стерн

Комедійний актор Деніел Стерн виконав роль напарника Гаррі на ім’я Марв, який через власну дурість постійно потрапляє в хитромудрі пастки 10-річного Кевіна. Зараз акторові 63 роки. Він до цих пір знімається в фільмах, а ще займається скульптурою.

Кетрін О’Хара

Кетрін О'Хара
Кетрін О’Хара

Кетрін О’Хара, яка зіграла маму Кевіна вже 66 років. Сьогодні актриса продовжує зніматися, і останній її проект – серіал Netflix “Лемоні Снікет: 33 нещастя “.

Девін Ретрей

Девін Ретрей
Девін Ретрей

Девін Ретрей запам’ятався глядачам по ролі База -старший брата Кевіна, який постійно його ображав. Зараз акторові 43 роки і він є успішним актором

Кіран Калкін

Кіран Калкін
Кіран Калкін

Кіран Калкін – молодший брат Маколея Калкіна. Актор домігся великих успіхів в кіноіндустрії. Серед найвідоміших його робіт – серіали “Спадкоємці ” і “Фарго “, фільми “Небезпечні ігри “, “Скотт Пілігрим проти всіх “, “Фільм 43 “. Також він є дворазовим номінантом на премію “Золотий глобус “.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.