Похорон Кіркорова: засмучений Басков озвучив останнє бажання співака “Хочу лежати поруч … “

З віком зірки, як і всі люди, починають замислюватися про вічне. А ще про те, де їх поховають, чи будуть до них приходити шанувальники на могилку - квіточки принести.

26 грудня російські знаменитості зібралися у Андрія Малахова в вечірньому шоу. За традицією в останньому передноворічному випуску в студії збираються артисти і приходить Ігор Крутой, так як передача присвячена концерту “Пісня року”.

Як завжди, було багато пісень, спогадів, жартів. Але більше всіх розвеселив публіку Микола Басков, який розповів історію останніх днів.

Подзвонив йому Філіп Кіркоров і таким сумно-трагічним голосом говорить, мовляв, побував на цвинтарі … Уже ця фраза викликала нестримний сміх у студії.

Студія передачі Привіт, Андрій
Студія передачі Привіт, Андрій

Басков пояснив – Кіркоров іноді їде на Новодівочий цвинтар, щоб покласти квіти до могли своїх кумирів – Любові Орлової і Людмили Гурченко.

Ось і каже Кіркоров Баскову – а від однієї могили до іншої так далеко йти – від одного краю до іншого. І додає – є ідея: щоб його, Кіркорова, і Миколи Баскова поховали поруч, так шанувальникам не треба буде бігати по кладовищу. І ще Лепса поруч – такий “цвинтарний зоряний поспіль “. Народ дуже повеселився від такого ноу-хау. А Лепс з Басковим стали з’ясовувати, хто з них кого переживе. А потім всією студією хором заспівали народну пісню Лепса “Чарка горілки на столі”.

Шкода, що в студії не було Філіпа Кіркорова, але він теж порадував народ. Команда Малахова розкопала відео ще радянських часів, де молодий Кіркоров розповідає журналістам, чому артисти на люблять виступати на Півночі, мовляв, люди там такі добрі і теплі, подарунки дарують – шуби з натурального хутра, золото та інші подарунки від душі. Передача вийшла дуже веселою.

Схожі статті

У тонкий млинець загортаю соковите м’ясо: фірмовий рецепт моєї мами. Українські бендерики на святковий стіл

Ароматні бендерики у вигляді трикутників сподобаються абсолютно всім, адже виходять нереально смачними. Спробуйте приготувати тонкі млинці з соковитою начинкою!

Величезний лайк цій вечері 2 в 1: куряча печінка з оригінально запеченою картоплею. Готую для всієї родини

Кулінари стверджують, що страва з печінкою, приготована за цим рецептом, має повне право називатися теплим салатом, а картопля, запечена у такий спосіб — це повноцінний гарнір.

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.