Наташа Корольова знову сказала йому «Так» і прийняла помолвочноє кільце за $ 9 тисяч: вміє ж Тарзан охмурять

Новий поворот навколо скандалу зі зрадою велелюбного Сергія Глушка та його веселою дружини Наташі Корольової ошелешив не тільки всю російську тусовку.

Зараз знаменита пара Тарзана і Наташі Корольової була зайнята на спільних зйомках – вони проживали в Танзанії в рамках шоу “Плем’я”, де вітчизняні зірки повинні деякий час провести в одному поселенні з аборигенами. Для зірок-москвичів такий досвід виявився не тільки пізнавальним, а й складним. Але, судячи з усього, проект тільки зміцнив любов між подружжям, і вони вирішили “одружитися знову”.

Тарзан і Наташа Корольова одружаться знову
Тарзан і Наташа Корольова одружаться знову

Співачка і танцюрист-стриптизер підписали контракт на участь у програмі ще на початку минулого року – а з його середини переїхали в Африку, де живуть тепер і знайомляться з побутом поки невідомого племені. Але ролі у представників російського шоу-бізнесу там різні – Королева повноцінно бере участь в шоу, а ось Глушко приїжджає тільки, щоб порадувати дружину. Так, в один зі своїх несподіваних візитів він зробив Наташі повторну пропозицію руки і серця.

Тарзан пропонує вийти за нього заміж знову
Тарзан пропонує вийти за нього заміж знову

Для початку, Сергію вдалося знайти магазин місцевих прикрас – там він купив розкішне кільце майже за 10 тисяч доларів. А вже на самому прямому ефірі він підніс його коханої в урочистій обстановці. Королева, природно, погодилася “продовжити” бути дружиною кращого на світі чоловіка. Але якщо вже пара живе в екзотичному місці, творцями шоу та учасниками було прийнято рішення зіграти зоряну весілля за місцевими звичаями.

Помолвочное колечко для Наташі Корольової
Обручка для Наташі Корольової

Так що незабаром Наташа Корольова і Тарзан будуть офіційно одружені не тільки за російськими звичаями, а й по африканським. Тим часом, глядачі зможуть поспостерігати за дійством в режимі прямого ефіру – зрозуміло, якщо все складеться вдало і церемонію провести вдасться. У будь-якому випадку, тепер все спекуляції навколо можливого розлучення пари зійдуть нанівець.

Корольова і Тарзан на Занзібарі
Корольова і Тарзан на Занзібарі

Хоча вже все впевнені – вся ця історія зі зрадами була задумана для піару, але випадково вийшла за заплановані рамки і отримала набагато більший резонанс, ніж передбачалося. А крім того, вилізли деякі подробиці, яких в сценарії не було.

 

Схожі статті

Борошно, какао і вода. “Божевільний” шоколадний пиріг за копійки без яєць і молока – дуже пухкий і вологий

Цей шоколадний пиріг виходить настільки смачним, що важко повірити, що він пісний і не має у своєму складі ні яєць, ні масла, ні молока. Пиріг виходить пухким, ніжним і не сухим.

Завжди готую цю запіканку, коли купляю броколі: беру помідори та ще декілька інгредієнтів. Виходить смакота

Броколі часто викликають непорозуміння стосовно того, як їх приготувати смачно. Але ця ароматна запіканка з броколі, помідорами та сиром точно справить на вас приємне та смачне враження.

Ресторанний салат “Цезар” тепер готую вдома: випросила в офіціанта рецепт заправки і тепер дивую чоловіка

Приготувати ресторанний салат "Цезар", який всі ми так любимо, можна вдома зі звичайних продуктів. Варто лише обрати свій ідеальний рецепт, який буде смакувати найбільше.