Філіп Кіркоров розповів, як і коли познайомився з Ані Лорак: “Я був чудовиськом, а вона красунею “

52-річний співак розповів передплатникам в Інстаграме про свою першу зустріч з Ані Лорак, яка поклала початок їх тривалим дружнім відносинам.

У вечір Святвечора галантний російський артист Філіп Кіркоров віддався ностальгії і згадав, яким же чином відбулося їх перше знайомство з колегою по музичному цеху – відомою співачкою Ані Лорак. Як же доля звела двох знаменитостей ще в молодості, задовго до світських заходів

Ані Лорак і Філіп Кіркоров
Ані Лорак і Філіп Кіркоров

Успіх до Ані Лорак прийшов ще на початку нульових – тоді завзяту і гарну виконавицю помітили грамотні продюсери, які зробили з неї справжню “королеву сцени”. Вона, як представниця вітчизняного шоу-бізнесу і одна з найяскравіших зірок місцевої естради, підтримує близькі стосунки з Філіпом: вони часто з’являються і фотографують разом на преміях або концертах, перебувають в теплих відносинах, знімаються в одних і тих же фільмах.

Філіп Кіркоров в ролі чорта
Філіп Кіркоров в ролі чорта
Ані Лорак в ролі Оксани
Ані Лорак в ролі Оксани

Так знайомство пари відбулося саме на зйомках загальної кіно-роботи – мюзиклу “Вечори на хуторі біля Диканьки”. Кіркоров у фільмі виконав роль харизматичного чорта і торговця душами, а Ані Лорак була прекрасною Оксаною – любовним інтересом головного героя у виконанні Олега Скрипки.

Найцікавіше, що в своєму Інстаграмі і сама Кароліна згадала цей чудовий мюзикл і поділилася відео з нього.

Саме відеофрагмент з цього мюзиклу з’явився раптово на сторінці Кіркорова в соціальних мережах з підписом, що так і відбулася їх зустріч зі співачкою. У стрічці самі персонажі не перетинаються по сюжету, однак на знімальному майданчику всі зірки близько спілкувалися, адже багато хто був знайомі задовго до початку роботи над мюзиклом. Так за лаштунками і відбулося знайомство Ані Лорак і Філіппа Кіркорова.

Схожі статті

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".