Тіна Кароль, Олег Винник, Монатік і DOROFEEVA ексклюзивно розповіли про те, що буде на “Голосі країни-11 “

Уже цієї неділі, 24 січня на телеканалі 1 + 1 почнеться новий сезон самого очікуваного шоу 2021 року - "Голос країни-11 ".

Першим взявся дати прогнози на Голос Країни Олег Винник.

Він виступає в ролі дебютанта, так як в суддівське крісло сяде вперше.

Олег Винник
Олег Винник

“Для мене це новий проект, я люблю нові проекти. І цей сезон буде дуже яскравим, і не тому-що там буду я “, – розповів виконавець в ефірі програми “Сніданок з 1 + 1 “.

“Бойове хрещення ” буде і у Наді Дорофєєвої, яка вперше буде приймати рішення одна, без Позитиву.

Надя Дорофєєва
Надя Дорофєєва

“Я неймовірно переживала, коли сиділа в кріслі. Цей сезон буде непристойно сильним. Кожен учасник заслуговував натискання на кнопку. Цей сезон здивує всіх, буде космічне сильний рівень. Мені було складно “, – сказала Надя Дорофєєва, і уточнила, що їй було складно стримувати себе, щоб не натиснути на кнопку при кожному виході конкурсанта на сцену.

Але є і досвідчені тренери, Монатік і Тіна Кароль. Між ними буде відмінна конкуренція.

Монатік
Монатік

“Колеги, я відчуваю приємну тривогу, тому що починається новий сезон, і це буде потужний вокальний бій. Але бій в цьому році буде добрий – у нас класна атмосфера, все дружать між собою. Відносно тактики – чи буде щось нове? кожен голос сам по собі новий, нові учасники – нові таланти “, – говорить Діма Монатік.

Тіна Кароль, яка здобувала перемогу на проекті “Голос країни ” вже п’ять разів (а сезонів всього було десять), також впевнена в своїй перемозі в черговий раз.

Тіна Кароль
Тіна Кароль

“Моя головна мета – дати можливість зазвучати, підняти рівень, віддати учасникам свій досвід, щоб вони знали – що таке велика сцена “, – розповіла Тіна Кароль.

Популярне

Схожі статті

Подруга пригостила і я рецептик швидко собі записала: стакан кефіру + 4 картоплини. Смакота на всю родину

Якщо немає ідей, що нового приготувати на сніданок із залишків продуктів, спробуйте цей рецепт картопляних коржиків. Він стає в нагоді, коли немає часу на довге стояння біля плити.

“Хлопчик кучерявий” на святковому столі не переводиться: приготувати торт не складно, а смак і вид ідеальні

Торт "Хлопчик кучерявий" – це звичайний сметанник, але з оригінальним оформленням. Частина бісквіта просочується кремом і викладається гіркою. Виходить дуже незвично на вигляд.

Як Ірина Горова та 15-річний син Андрій ставляться до Потапа: “Центр інтересів у нас вже не той”

Ірина Горова, відвідавши прем'єру кліпу Анни Трінчер "Бар за баром", разом зі своїм сином Андрієм відповіла на запитання від "Тур зірками на Люкс ФМ". Говорили переважно про Потапа.