Актори серіалу “Свати”, які так і не розбагатіли після відомої ролі: Кравченко, Васильєв, Добринін

12 років минуло з першого виходу 2-серійного фільму "Свати" на екрани. І хоча спочатку продовження не передбачалося, зараз на старті вже 7 сезон.

Як же склалася доля акторів популярного серіалу і кого ми вже більше ніколи не побачимо в продовженні улюбленого фільму.

Федір Добронравов, 57 років

Федір Добронравов
Федір Добронравов

Головним героєм серіалу, хоча за сюжетом рівнозначних персонажів кілька, вважається Іван Будько. 57-льотний Арист вже скоро 40 років люіт одну і ту ж жінку, з якою познайомився в підлітковому віці. У них двоє синів. У березні 2019 році прямо на знімальному майданчику у актора стався інсульт. Але своєчасна допомога допомогла йому повністю оговтатися і зараз Федір знімається разом з синами в фільмі “Від печалі до радості”, де вони грають сім’ю.

Тетяна Кравченко, 65 років

Тетяна Кравченко
Тетяна Кравченко

За життя Тетяна на 8 років старше свого екранного чоловіка. Родом вона з Донецька і до сих пір в її мови відчувається характерний говір. Валюха з “Сватів” зробила Тетяну Кравченко улюбленою актрисою мільйонів. Жінка була двічі заміжня, виростила дочку Анну, зараз живе одна. До речі, справжнє прізвище артистки по паспорту – Яковлєва.

Анатолій Васильєв, 72 роки

Анатолій Васильєв
Анатолій Васильєв

Зіграв Юрія Ковальова актор у 2012 році сильно посварився з Федором Добронравовим. Так як замінити персонажа було неможливо, для героя придумали інфаркт зі смертельними наслідками. Потім актор вже просився назад, його навіть подумували воскресити, але зйомки призупинилися.

Людмила Артем’єва, 55 років

Людмила Артем'єва
Людмила Артем’єва

Ольга Ковальова – всього друга роль артистки в кіно. Коли знімали 6 сезон, Людмила, якій було 49 років, раптом заявила, що йде в декрет. Виявилося, що вона вийшла заміж за молодого чоловіка. Але виносити їй дитину не вдалося, стався викидень і актриса повернулася на зйомки.

Данило Бєлих, 39 років

Данило Бєлих
Данило Бєлих

За час зйомок актор встиг розлучитися і знову одружитися. Його друга дружина – високопоставлена особа в адміністрації президента, але це ніяк не змінило доброго і привітного чоловіка.

Інна Корольова, 43 роки

Інна Корольова
Інна Корольова

Жінка зіграла дочку головних героїв Марію, а її дочка – маленьку Женю. За сюжетом Інна нечасто з’являється в серіях, так як постійно в роз’їздах.

Микола Добринін, 58 років

Микола Добринін
Микола Добринін

Наївний і добрий Митяй постійно був предметом для жартів Івана Будько і актор вирішив припинити зніматися в цій ролі. У 7-му сезоні його вже не буде.

Після зупинки зйомок багато артистів на деякий час випали з роботи, адже через зайнятість в серіалі у них не було ролей в театрі. Але зараз вже все налагодилося і невідомо, чи буде продовження фільму після 5-ти знятих серій 7-го сезону. На даний момент все зупинилось.

 

Схожі статті

До чого ж він смачний. Ефектний салат “Принц” на святковий стіл: гості так і не відгадали, з чого він

Салат за цим рецептом виходить дуже смачним, ніжним і ситним. Він ідеально впишеться у ваш святковий стіл і гарантовано сподобається усім гостям та членам родини.

Беру крабові палички та сирок. Цей закусочний рулет готую не тільки на свята: і ніякого лаваша не треба

Порадуйте своїх близьких смачною закускою з плавлених сирів, крабових паличок та яєць. Така смакота не може не сподобатися, тому швидше записуйте собі рецепт!

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.