Голос країни 11: хто пройшов в шоу і увійшов в команди Кароль, Винника, Дорофеєвої та Монатіка у 2 випуску

Нарешті українським телеглядачам є що подивитися в неділю ввечері. Другий випуск "Голосу країни" ознаменувався поповненням всіх зіркових команд.

Минулого тижня Олег Винник і Тіна Кароль забрали до себе всього по одному музиканту, Надя Дорофєєва — двох, а Діма Монатік — трьох. Як змінилися склади команд після випуску 31 січня і хто за його результатами пройшов в “Голос країни”?

Команда Олега Винника

Олег Винник на "Голос країни"
Олег Винник на Голосі країни

Відповідальне завдання по відкриттю другого випуску випало на плечі 24-річного Богдана Мухи, який виступав з хітом Queen “Show Must Go On”. До нього розгорнулися всі тренери, але хлопець вибрав саме Олега. Більш того, Винник здивував публіку та заспівав в дуеті з Богданом рок-композицію Rammstein.

Богдан Муха
Богдан Муха

Ситуація повторилася і з Галиною Куришко. Ця учасниця прийшла на проект з українською піснею “Соловей”.

Галина Куришко
Галина Куришко

Команда Тіни Кароль

Тина Кароль на Голосе страны
Тіна Кароль на Голосі країни

37-річна Юлія Тимочко підкорила всіх суддів своїм виконанням “Wonderful Life”. Більш того, Надя назвала її українською Адель, проте вибір Юлія зробила на користь Тіни.

Юлия Тимочко
Юлія Тимочко

Подивом для багатьох стала поява на головній вокальній сцені країни колишнього обранця Мішель Андраде Микити Ломакіна. І без того популярний музикант прийшов на “Голос”, щоб розвіяти образ поганого хлопця, який за ним закріпився. Він заспівав “My Heart Will Go On”, що відкрило йому пропуск в команди Дорофеєвої і Кароль, Микита вибрав останню.

Никита Ломакин
Микита Ломакін

Команда Діми Монатика

Діма Монатік на Голосі країни
Діма Монатік на Голосі країни

Вулична співачка Олександра Ганапольська виконала пісню “Moi Lolita” і Монатік повернувся до неї буквально на останніх секундах.

Александра Ганапольская
Олександра Ганапольська

Євгенія Семьохіна виступала з композицією Діми “Сильно” і змогла розгорнути до себе не тільки його, але ще і Надю з Олегом.

Евгения Семехина
Євгенія Семьохіна

16-річна Настя Буханцова підкорила весь тренерський склад виконанням хіта Один в каное “У мене немає дому”. Сама дівчина сказала, що по життю ловить ритм, тому пішла до Монатіка.

Анастасія Буханцова
Анастасія Буханцова

Команда Наді Дорофєєвої

Надя Дорофеева на Голосе страны
Надя Дорофєєва на Голосі країни

Ілля Рєзніков заспівав пісню Гайтани “Два вікна” у своєму власному аранжуванні, завдяки чому до нього повернулися Винник та Дорофєєва.

Илья Резников
Ілля Рєзніков

Олександр Лім приїхав на “Голос” з Казахстану, надихнувшись історіями успіху земляків. Він виступив з композицією Океану Ельзи “Там де нас нема” і в самий останній момент йому вдалося потрапити в команду Наді.

Александр Лим
Олександр Лім

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.