На “Голос країни” виступила внучка третього президента Віктора Ющенка: чи взяли її в проект? (Відео)

Внучка третього президента України Доменіка Ющенко з самого початку проекту "Голос країни " спостерігала за ним і мріяла потрапити на цю сцену.

Зараз дівчині 20 років, і вона здійснила свою мрію. Вона вийшла на сцену з піснею “Плакала ” групи “КАЗКА “. У своїй візитці поділилася, що вибрати композицію їй допоміг її молодий чоловік, а з образом допомагала мама Віталіна.

Онука Ющенка вчиться на юриста, але в душі живе бажання співати і виступати на сцені

Саме тому Доменіка розцінювала цей проект як можливість круто змінити своє життя.

 "Доменіка

Насправді до співу небайдужа вся родина Ющенків. Мама Віталіна коли навіть засвітилася в кліпі. Але це, скоріше, для забави. Вокальні дані, переконана Доменіка, у неї від знаменитого дідуся. І у них вже давно склався сімейний дует.

Доменіка Ющенко
Доменіка Ющенко на проекті “Голос країни-11”

Відео виступу Доменіко Ющенком 7 лютого 2021 року на проект “Голос країни-11 “

На жаль, дівчині не вдалося розгорнути до себе жодне тренерське крісло. Монатік і Надя Дорофєєва під час пісні помітили, що вокалістка дуже хвилюється – це було чутно по голосу.

Природно, спадкоємиця Ющенко дуже засмутилася, але пообіцяла попрацювати над вокалом і повернутися в проект на наступному сезоні, і не просто повернутися – а перемогти!

Доменіка Ющенко зазначила, що її відомий дідусь не знав про її вокальних пригоди ні сном, ні духом, тому це буде справжнє здивування, і дівчина сподівається, що дідусь відреагує на цей вчинок позитивно.

Популярне

Схожі статті

Як Ірина Горова та 15-річний син Андрій ставляться до Потапа: “Центр інтересів у нас вже не той”

Ірина Горова, відвідавши прем'єру кліпу Анни Трінчер "Бар за баром", разом зі своїм сином Андрієм відповіла на запитання від "Тур зірками на Люкс ФМ". Говорили переважно про Потапа.

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.