Екс-холостячка і колишня дівчина Віталіка Козловського Раміна розповіла про стосунки з артистом

Довгий час ведуча ютуб-каналу "Ходять чутки " ніяк не коментувала свої зв'язки з колишнім обранцем, українським артистом Віталієм Козловським. З'явилися нові деталі.

Але, оскільки питань від публіки було дуже багато, вона як виняток порушила мовчання.

Раміна не любить коментувати дві теми – свої відносини з Козловським і участі в шоу “Холостяк “

Раміна
Раміна – колишня дівчина Віталія Козловського

Раміна Есхакзай розповіла, що в шоу “Холостяк ” по суті була інша Раміна, образ якої намалювали на ТБ. У реальному житті вона зовсім не така, як на екрані. І взагалі не хоче коментувати все, що залишилося в минулому.

Раміна розповіла, що їй досі надсилають повідомлення про те, що на “Холостяка ” вважали дурепою. Деякі глядачі шоу не вірили, що дівчина зможе досягти того, що має зараз.

“Роман з Козловським не приніс мені нічого хорошого “

Блогерша і автор Ютуб-шоу “Ходять чутки ” Рамін Есхакзай відверто зізналася, що їй дуже прикро слухати, що вона стала успішною завдяки популярності Віталія.

Жінка зазначає, що Козловський ніяк не впливає на кількість переглядів її інтерв’ю, гостей, яких вона запрошує в свою програму.

Вона впевнена, що вся та аудиторія, яка є у неї зараз – це виключно заслуга її самої, а ніяк не її колишнього коханого, який залишився в минулому багато років назад.

Повну версію інтерв’ю блогерша можна переглянути за посиланням нижче:

Також рекомендуємо подивитися відео про особливу любов Тіни Кароль і Дана Балана – роман, який з’явився на проекті “Голос країни ” і продовжився після нього, але вже за кадром.

Схожі статті

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.