Як склалося життя найпершої Жені з “Сватів” – Уляни Ендерс? Цікаві факти про маленьку актрисі

Багато телеглядачів, які полюбили комедійний серіал "Свати" пам'ятають маленьку життєрадісну дівчинку Женю, внучку головних героїв.

Її роль успішно виконала шестирічна Уляна Іващенко. Зараз їй вже 18 років. Тепер дівчина багатьом відома як Уляна Ендерс (її псевдонім в соцмережах).

Уляна Ендерс
Уляна Ендерс

Чим займається Уляна через роки, що відбувається в її житті? Ця тема цікавить багатьох шанувальників.

успішний дебют

Уляна Ендерс
Уляна Ендерс

Роль в перших двох сезонах Уляні в такому ранньому віці дісталася не випадково. Поруч з нею була її мама, актриса Інна Корольова, яка виконала роль мами маленької Жені.

Зйомки проходили в Москві, а третій сезон планували знімати в Україні. У цей період Уляна мала йти до першого класу в московській школі. Тому на роль Жені в наступних серіях довелося шукати заміну.

Нещодавно Уляна зізналася, що після зйомок в “Сватів” вона підхопила “зіркову хворобу”.

Зоряні дітки зі "Сватів"
Зоряні дітки зі “Сватів”

Навчання в школі вона поєднувала з навчанням акторській майстерності в “Центрі дитячої творчості на Набережній”, працювала на “Дитячому радіо”.

Дівчинці хотілося різких змін в житті, загальної уваги. Самоутверждаясь, вона навіть перефарбувала своє волосся в рожевий колір. Але нових ролей не пропонували.

відома блогерша

Уляна Ендерс
Уляна Ендерс

Пройшли роки. Талановита дівчинка, що подає великі надії на акторську кар’єру, так і не стала актрисою. Зате в свої! 8 років – вона яскрава і приваблива блогерша, що має величезне число передплатників на своїх каналах – на Youtube більше 230 тис і Tik Tok майже 2 млн осіб.

У своїх блогах Уляна Ендерс охоче ділиться цікавими подіями у своєму житті, публікує свої відео про макіяж і забавні ролики. Це заняття приносить дівчині непоганий дохід, на який вона живе і намагається допомагати мамі.

Не так давно Інна Корольова розповіла про це захоплення дочки:

“Дочка подост до Блогерство. Каже мені: “Мам, я щось не розумію, ким хочу бути”. Вона розуміє, що блогерство швидше захоплення, ніж професія. “

Сама ж Уляна мріє виїхати в США і вступити на режисерський факультет. Хто знає, можливо ми ще почуємо про новий талановитого режисера!

Як змінилися актриси серіалів, які були дітьми: Катерина Старшова, Анна Кошмал, Маша Ілюхіна

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.