Тіна Кароль відкрито і на всю країну заявила, що у них з Даном Баланом сім’я: серце поп-діви зайнято

Чутки про ймовірний роман Тіни Кароль і Дана Балана поновилися з новою силою, а все через публічну заяву поп-діви в ефірі шоу "Ліпсінк-батл".

Герої нашої сьогоднішньої статті є однією з найзагадковіших пар українського шоу-бізнесу. Почалося все з “Голосу країни”, де в дев’ятому сезоні до тренерського складу приєднався молдавський мачо. Чи то так склалися зірки, то чи продюсери проекту ідеально прописали сценарій, але від випуску до випуску між Тіною і Даном з’являлося все більше неоднозначних поглядів і кокетства.

Тіна Кароль і Дан Балан
Тіна Кароль і Дан Балан

Уже в наступному десятому сезоні на головну вокальну сцену країни піднялася мама Балана Людмила, яка неабияк підлила масла у вогонь. Ймовірна майбутня свекруха Кароль виконала народну весільну пісню “Горіла сосна, палала”, немов благословляючи вибір сина.

Тіна Кароль, Людмила Балан і Дан Балан
Тіна Кароль, Людмила Балан і Дан Балан

Незважаючи на настільки очевидні натяки, в будь-яких інтерв’ю Тіна і Дан йдуть від відповідей на тему свого роману і тим самим томлять фанатів в очікуванні. Справжнім святом для публіки стало привітання Кароль з днем народження від Балана. Артист опублікував у себе в Інстаграмі їх спільне фото і в підписі ніжно назвав співачку дорогою.

Вітання Тіни Кароль з днем народження від Дана Балана
Привітання Тіни Кароль з днем народження від Дана Балана

З тих самих пір ніяких новин про відносини пари не було, проте в першому ж випуску розважального шоу “Ліпсінк-батл” у шанувальників з’явилася нова надія. Коли в студії з’явилася пара з “Холостячки” Ксенія Мішина та Олександр Еллерт, Потап поставив їм запитання про те, їх роман справжній чи телевізійний, “як у Дана з Тіною”.

Потап
Потап

Трохи пізніше репер заявив, що чекає не дочекається, коли ж в шоу будуть “батлитися” Балан та Кароль, на що співачка сказала наступне:

“Давай родина проти родини”, — маючи на увазі свою сім’ю з Даном і сім’ю Потапа з Настею.

Тіна Кароль
Тіна Кароль

Більше подробиць з особистого життя потенційної парочки дивіться у відео на YouTube-каналі Одна минута:

Схожі статті

“Дюймовочки” під 90 кг: якими були Полякова, Каменських та інші зіркові красуні у своїй максимальній вазі

Практично кожна жінка хоть раз у житті сиділа на дієті і боролася з зайвими кілограмами. Зірки не виключення. У свій час зайві кілограми мали Полякова, Каменських, Нікітюк та інші зіркові красуні.

Перемішала фарш з кефіром: це простіше, ніж біляші та чебуреки, а як смачно! На перекус за 10 хвилин

М'ясні оладки за цим рецептом виходять дуже пухкими та ніжними. Ця страва може стати відмінною заміною класичним котлетам, або слугуватиме варіантом сніданку, чи вечері.

Пісний яблучний пиріг: нереальний десерт без яєць, молока і вершкового масла. Кожен день печу і не набридає

Навіть без молока, яєць та масла можна приготувати дуже смачний пиріг, який оцінять і дорослі і діти. Рецепт пісної шарлотки – далі у матеріалі.