Померлі актори серіалу “Кухня”: хто із знаменитостей пішов несподівано рано і з якої причини?

Серіал "Кухня " - один з тих проектів, який практично моментально завойовує серця глядачів своєю простотою і доступністю, легкістю і ідейністю.

Важко повірити, але вже зовсім скоро цього серіалу буде 10 років – саме стільки часу пройшло з моменту виходу першої серії. Він молодіжний, проте дивляться його люди різного віку.

Основною фішкою серіалу “Кухня” є акторський склад

Серіал «Кухня»
Серіал «Кухня»

Акторів підбирали довго. У нових сезонах деякі йдуть, деякі приходять, але незмінними залишається легкість подачі, гумор і життєві ситуації.

На жаль, навіть не дивлячись на те, що всі актори в серіалі “Кухня ” молоді, багатьох з них вже немає в живих. Пропонуємо в цій статті згадати їх і дізнатися про причини їх смерті.

Сергій Афанасьєв

Сергій Афанасьєв
Сергій Афанасьєв

Він знявся в майже ста роботах. У серіалі “Кухня ” був другорядним персонажем, можна сказати, навіть епізодичним. З’явився він у картині в 120 серії.

На екрані актор Сергій Афанасьєв був і лікарем, і вчителем, і режисером. Також у нього були досить цікаві і суперечливі ролі: бомж, сторож, жебрак. Незважаючи на негативні ролі, колеги Афанасьєва в один голос стверджують – в реальному житті він був дуже світлим персонажем, позитивним, цікавою людиною.

Дмитро Мирон

Дмитро Мирон
Дмитро Мирон

Цей білоруський актор вперше знявся в проекті “Кухня ” в третьому сезоні. Кіношних і серіальних ролей у нього було мало – серед найбільш пам’ятних – це “Метод “, “Барвиха-2 “, “Слід “. Більшу частину свого життя він грав на сцені театру, де його колеги відгукувалися про Дмитра максимально позитивно.

Акторові було всього 42 роки, коли перестало битися його серце.

Наталя Юннікова

Наталя Юннікова в серіалі Кухня
Наталя Юннікова в серіалі Кухня

Наталя прославилася роллю в серіалі “Мухтар “, який все любили також сильно, як і “Кухню “. Дівчина була дуже рада такій популярності, але боялася залишитися героїнею однієї ролі.

Однак, на щастя, вона змогла спробувати себе і в інших амплуа.

Померла Наталія при загадкових обставинах: удар головою і кома.

Схожі статті

Салат “Коханка капітана” з банального буряка. Рецепт на 5 хвилин, заради якого буряк купую через день

Спробуйте приготувати відмінний салат "Коханка капітана". Складається він із доступних інгредієнтів, а виходить не лише смачним, але й дуже поживним.

Спробувала швидкий банановий пиріг і закохалась! Без випікання та без міксера, до чашки чаю за 15 хвилинок

Нереально смачний та ніжний десерт із бананів на сковороді, який нікого не залишить байдужим і обов'язкового сподобається всім любителям солодощів.

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!