(Відео) 9-річна дівчинка талановито перепела хіт Тіни Кароль “Жизнь продолжается”: співачка не стримала сліз

9-річна дівчинка на ім'я Галя прийшла на вокальне талант-шоу "Голос. Діти", де на сліпих прослуховуваннях заспівала хіт Тіни Кароль "Жизнь продолжается".

Українська поп-діва Тіна Кароль вже не перший рік сидить у тренерському кріслі “Голосу країни” і “Голосу. Діти”. Нерідко нові учасники виконують саме її пісні, але не у всіх і не завжди виходить зворушити співачку. Втім, юної героїні нашої сьогоднішньої статті це не стосується.

Галина Дубок знайома маленьким телеглядачам по озвучці серій мультфільму “Маша і Ведмідь”, саме її голосом розмовляє Маша. А на головній сцені країни Галя виступила з хітом “Жизнь продолжается”, чим буквально довела Кароль до сліз, причому її колеги теж ледь стримували емоції.

Публіка залишилася в захваті від голосу дівчинки, проте ніхто з тренерів так і не натиснув на заповітну червону кнопку. Як виявилося, Тіна вже знайома з Галею — раніше вона виступала на церемонії нагородження музичної премії YUNA, де теж співала “Жизнь продолжается” і сильно розчулилася:

“Я тебе впізнала. Ти співала цю пісню на одній премії, і ти там плакала, як плачу я зараз. Я скажу, чому не повернулась. Тому що усі б сказали, що ми знайомі з тобою і я підсудила. Ти співаєш цю пісню тим голосом, як її співає моя душа”, — сказала співачка крізь сльози.

Тіна Кароль розплакалася на Голосе.Деті
Тіна Кароль розплакалася на Голосі.Діти

Не можна не відзначити, що цю композицію Кароль присвятила пам’яті свого покійного чоловіка Євгена Огіра, тому їй було так складно стримувати емоції. Чоловік помер у 2013 році після важкої боротьби з раком шлунка, а від шлюбу з ним у зірки залишився син Веніамін.

Тіна Кароль та Євген Огір
Тіна Кароль та Євген Огір

Детальніше про те, як зараз складається особисте життя Тіни Кароль, дивіться в наступному відео:

Схожі статті

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.