Як сьогодні виглядають діти-актори з серіалу «Свати» і як склалося їхнє життя

З моменту прем'єри комедійного серіалу "Свати" пройшло вже 13 років. Давайте подивимося, як змінилися діти-актори, які зіграли в серіалі.

Український серіал “Свати” вийшов в 2008 році. За 13 років багато акторів сильно змінилися, особливо зовсім юні. Наприклад, одну з головних героїнь – Женю Ковальову – встигли зіграти три різних артистки: Уляна Іващенко, Софія Стеценко та Анна Кошмал.

Уляна Іващенко

Уляна Іващенко в серіалі і зараз
Уляна Іващенко в серіалі і зараз

Уляна Іващенко зіграла внучку сватів Женю Ковальову в першому і другому сезонах. Дівчині зараз 18 років і вона рідко з’являється на телеекранах. Уляна живе в Москві і займається власним YouTube-каналом під псевдонімом Уляна Ендерс.

Софія Стеценко

Софія Стеценко в серіалі і зараз
Софія Стеценко в серіалі і зараз

У третьому і четвертому сезоні “Сватів” Женю Ковальову зіграла киянка Софія Стеценко. Зараз дівчині 18 років і вона активно знімається в фільмах і серіалах. Її фільмографія вже налічує більше десяти робіт, серед яких “Заради любові я все зможу”, “Шукаю жінку з дитиною”, “Ластівчине гніздо”.

Анна Кошмал

Анна Кошмал в серіалі і зараз
Анна Кошмал в серіалі і зараз

У наступних сезонах серіалу вже підрослу Женю Ковальову зіграла актриса з Києва Анна Кошмал. Зараз Ганні 26 років, вона успішна актриса, дружина і мама.

Анна Поліщук

Анна Поліщук в серіалі і зараз
Анна Поліщук в серіалі і зараз

Глядачі познайомилися з Ганною Поліщук, коли в сюжеті «Сватів» з’явилися двійнята Віка і Микита Ковальови. Саме після цього проекту вона стала справжньою зіркою українського кінематографа. Знялася в таких кінострічках, як «Ластівчине гніздо», «Домоправитель», «1 + 1 вдома». Зараз Ганні 16 років.

Костянтин Чернокрилюк

Костянтин Чернокрилюк в серіалі і зараз
Костянтин Чернокрилюк в серіалі і зараз

Костя, який зіграв у «Сватів» Микиту Ковальова, крім «Сватів» знявся в декількох фільмах і популярному українському серіалі «Школа». Зараз хлопчику 16 років і він активно займається своєю акторською кар’єрою.

Більше про те, як змінили знамениті діти-актори дивіться на Ютуб-каналі “Одна хвилина “:

Схожі статті

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.