Чим експерти “Я соромлюсь свого тіла” займаються після закриття проекту: Шупенюк, Безвершенко, Ославський

Проект "Я соромлюсь свого тіла" завершився в грудні 2020-го. Чим же зараз займаються його експерти Людмила Шупенюк, Катерина Безвершенко і Валерій Ославський?

Ця програма свого часу збирала одні з найвищих рейтингів, а все тому, що завдяки їй життя людей з незвичайними і непростими захворюваннями ставало кращим.

Людмила Шупенюк

Людмила народилася в сім’ї лікарів, тому це заздалегідь визначило її майбутнє. Цікаво, що спочатку вона відмовлялася вчитися на медика, однак рідні переконали її в цьому і не прогадали, адже саме медицина стала покликанням Шупенюк.

Людмила Шупенюк
Людмила Шупенюк

Зараз вона є акушером-гінекологом вищої категорії з більш ніж тридцятирічним стажем. Вона приймає пацієнток у власній клініці “Shupeniuk Medical Club”, де її первинна консультація обійдеться в 1800 гривень. Також Людмила веде свій YouTube-канал, на якому регулярно піднімає питання жіночого здоров’я.

Катерина Безвершенко

Початок кар’єрного шляху Катерини збігається з попередньою героїнею статті. Вона теж народилася в сім’ї лікарів, по їх же стопах пішла.

Безвершенко — кандидат медичних наук, лікар вищої категорії і член Європейської асоціації дерматовенерологів. Потрапити на платний прийом до Катерини можна в клініці Людмили Шупенюк за ціною в 1000 гривень.

Катерина Безвершенко і Людмила Шупенюк
Катерина Безвершенко і Людмила Шупенюк

Валерій Ославський

Перший диплом Валерій отримав за фахом ортопедія і травматологія, а пізніше освоїв кваліфікацію хірурга. З 2018 року Ославський приймає хворих у поліклініці Лермонтовського санаторію в Одесі.

Крім цього, нещодавно екс-ведучий програми “Я соромлюсь свого тіла” випустив власну книгу під назвою “Як увійти в українську лікарню з проблемою і вийти з неї без проблем. Путівник пацієнта”.

Валерій Ославський
Валерій Ославський

Схожі статті

Салат “Коханка капітана” з банального буряка. Рецепт на 5 хвилин, заради якого буряк купую через день

Спробуйте приготувати відмінний салат "Коханка капітана". Складається він із доступних інгредієнтів, а виходить не лише смачним, але й дуже поживним.

Спробувала швидкий банановий пиріг і закохалась! Без випікання та без міксера, до чашки чаю за 15 хвилинок

Нереально смачний та ніжний десерт із бананів на сковороді, який нікого не залишить байдужим і обов'язкового сподобається всім любителям солодощів.

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!