Влад Яма ошелешив жінку і сина перетворенням: приміряв бюст, сукню і каблуки, а губи нафарбував помадою

Український хореограф і суддя проекту "Танці з зірками" Влад Яма ефектно перевтілився в жінку, чим здивував навіть найрідніших — дружину і сина.

За життям Влада Ями в Інстаграмі стежать майже 550 тисяч підписників, які з нетерпінням чекають від танцюриста нових публікацій. На цей раз герой нашої сьогоднішньої статті поділився кадрами з шоу зіркових пародій “Ліпсінк батл”, де пародіював образ співачки Джамали. Звичайно, для цього номера Ямі довелося кардинально змінитися.

Так, перед глядачами Влад з’явився в чорній сукні з білим коміром і накладними бюстом, чорних капронових колготках, малинових туфлях на підборах, з білим тюрбаном на голові і сережках-пір’ї. Без макіяжу теж не обійшлося — чорно-білих стрілок і яскравої помади.

Влад Яма в образі Джамали
Влад Яма в образі Джамали

На опублікованих кадрах хореограф позує поруч з дружиною Ліліаною і п’ятирічним сином Леоном. Якщо дружина зображує здивування, то дитина буквально застигла перед камерою з кам’яним обличчям, вже навряд чи він очікував побачити тата в такому амплуа.

“Така у татка робота… Кохана, дякую за підтримку і розуміння! А синок вже все забув… Сподіваюся”, — підписав пост Яма.

Реакція користувачів мережі не змусила на себе чекати. Багатьом коментаторам дуже сподобалося таке перетворення, і вони прийняли його з гумором:

  • “Які очі, який носок! При цьому ангельський голосок!”;
  • “Ой, яка гарна дівчина!”;
  • “Молодший Яма в шоці”;
  • “Той момент, коли були тато і мама, а стало дві мами”;
  • “А що, дуже симпатична дамочка”, — пишуть підписники.
Комментарии пользователей Инстаграм
Коментарі користувачів Інстаграм

Деякі навіть відзначили, що у Ліліани з’явилася серйозна конкурентка, з чим важко не погодитися.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.